torstai 6. maaliskuuta 2008

Ihmeellinen on elämä


Sain kotioloissa auki jonkin ihmeellisen kautta avoimen verkon, ja pääsen siis nettiin! Ehkä tästä ei kannata kovinkaan hihkua, sillä en tiedä mistä tämä yhteys tulee ja kauanko tästä saan nauttia!! ;=/

Tuo kuvassa oleva Vincent van Goghin maalaus hänen omasta huoneestaan miellyttää minua kovasti. Ehkä siksikin , että olen viime päivinä miettinyt paljon huonekalujen paikkoja. Tuoleja, sänkyä ja pöytiä pitää muutaman kerran pyöräyttää eri paikoissa ennenkuin ne asettuvat omille paikoilleen. Silti voi myöhemmin taas vaihtaa järjestystä. Ja todeta sekin hyväksi.

4 kommenttia:

tuike kirjoitti...

Heips!Kävin jo joskus ennemmin vierailulla ja nyt uudestaan. Olet tosiaan elokuvafriikki. Harmittaa, kun elämä nykyään on niin kiivastahtista, ettei ehdi keskittyä elokuviin, vaikka se on yksi parhaista nautinnoista, mitä elämässä on. Ja helpoimmista, kun vaan osaa valita hyvän kuvan. Nyt olisi toivelistalla romantiikka ja rakkautta....

tuike kirjoitti...

ja onnea uuteen asuntoon/ kotiin. Muutot on aina inventaarion paikkoja elämässä. Minun ei ole tarvinnut muuttaa kymmeneen vuoteen, paha tai hyvä... onhan noita muuttoja sitä ennen ollut.

Sooloilija kirjoitti...

Kiitos kommenteistasi!
Romantiikkaa ja rakkautta löytyisi mm. Englantilaisesta potilaasta ja tietenkin kaikista ihanista brittielokuvista, joissa on Hugh Grant tai Colin Firth (Rakkautta vain, ym.).
Muuttaminen on sekä ihanaa että kamalaa! Lämpimiä terveisiä!

Hallatar kirjoitti...

Muutossa löytää aina jotain uutta omista tavaroistaan. ;D
ja ihmettelee osaa omaisuuttaan, jotta mitä niillä edes tekee...

Ainakin mulle on käynyt lukemattomat kerrat niin...