tiistai 11. maaliskuuta 2008

Tanskan lahja maailmalle


Tanskasta tulee tämä mies.. Näyttelijä Mads Mikkelsen! Mielestäni yksi viime vuoden parhaista näkemistäni elokuvista oli pohjoismaisin voimin toteutettu elokuva After the wedding - Häiden jälkeen (kuvat alla). Siinä Mikkelsen hurmaa ja vakuuttaa humaanina miehenä, joka palaa hyväntekeväisyystyöstä Intiasta takaisin Tanskaan ihmissuhteita hoitamaan. Tuo elokuva on ehdottomasti seuraava dvd-hankintani ! Ei ehkä löydy Anttilan tarjouskorista. Pitää ihan täyshintaisena ostaa..


Mikkelsenin kansainvälinen ura on kovassa nousussa. Varmaan näkyvä osa viimeisimmässä Bondissa vaikutti asiaan. Madsista saa helposti pahiksen näköisen ja oloisen, ovathan hänen piirteensä karut, mutta ah! jotenkin niin hurmaavat!

Uusin uutinen netistä kaivettuna oli, että H&M:n vaateketju on nyt valinnut hänet uusimmaksi keulakuvakseen miesten tulevalle kaudelle. Hmm... No, onhan H&M:lle Madonnakin antanut sielunsa, ja monet muut tunnetut julkimot ja suunnitelijat. Miksei sitten arvostettu ja tunnustettu näyttelijäkin..

Mielenkiintoista triviaa Madsista: on toiminut ennen näyttelijän uralle ryhtymistä ammattitanssijana yli 10 vuoden ajan. On naimisissa tanssijan kanssa, ja kahden lapsen isä.

Ei kommentteja: