tiistai 18. maaliskuuta 2008

Tämän päivän ilostuttajatJos joka päivälle löytyisi jotain pientä ilostuttajaa niin ihminen pysyisi varmaan aika tyytyväisenä ja onnellisenakin. Nämä kuvan pienet asiat ilostuttivat minua tänään. Sekä:

Tapasin ystävän kaupungilla, kahvittelimme kahvilassa, suuntasimme Sinooperiin, jossa meinasimme seota kaiken kauniin ympärillä. Tilda-tavaraa oli tullut kasapäin. Joku päivä minäkin niihin sorrun. Nyt ostin tuollaisia pieniä lintuja ruohikkoon.

Onnittelut uuteen kotiin lämmittivät myös kovasti mieltä. Ja Kelakin muisti mukavalla kirjeellä; asumistukea saan juuri sen verran kuin alunperin arvioitiinkin, jess! Aika jännä juttu on se, että muutin kalliimmasta asunnosta halvempaan, mutta saan enemmän asumistukea nyt, koska asunto on uudempi. En tiennytkään, että asunnon ikäkin vaikuttaa Kelan asumistukeen.. Eikä Kela yleensä tällaisista asioista mainosta missään..

Iloa päivään muillekin!

2 kommenttia:

katrilli kirjoitti...

Hei Ystäväni !

Kiitos tämän päivän tapaamistuokiosta ! Oli ihana tavata sinua ja jutella kanssasi.

Kiitos ihanista blogisivuistasi!

Halauksin Katrilli

Sooloilija kirjoitti...

Kiitos samoin ja terveisiä! Tilda-kuume alkaa nousta! Peltiset purkit jäivät mieleen kummittelemaan! Joku päivä ne tulevat meille kotiin kahvi- ja teepurkeiksi! :-)