torstai 24. huhtikuuta 2008

Hiusasiaa torstaina: not bad hair day..


Olen hyvin viehättynyt noista Stephen Mackeyn keijuhahmoista. Niiden värimaailma on tasapainoinen ja luonnonläheinen. Linkkiä kuviin tässä.

Tänään ystäväni kävi luonani kahvittelemassa ja kiitokset hänelle hiusten leikkuusta. Talven aikana kuivuneet sentit leikattiin terävillä saksilla pois eli noin 5 cm. Kylläpäs sainkin hiuksiini ryhtiä, kiitos ystävälle (joka muidenkin hiuksia leikkaa silloin tällöin) ! Käyn minä kampaamossakin aika ajoin, mutta pitkähköjen hiuksien kanssa se ei ole niin tarkkaa. Ja väri on tummanruskeahiuksisella aina se sama; tummanruskea. Pidän usein hiukseni päivät sykeröillä niskassa. Olen hirveän huono väsäämään kampauksia tai kivoja nutturoita. En vain osaa! Vaikka juuri nyt hiukseni olisivat sen mittaiset, että vaikka minkälaisia kampauksia saisi aikaiseksi.. Kerran yritin katsoa netistäkin nutturanteko-ohjeita, mutta niiden monimutkaisuus pelästytti jo heti alkuunsa..

Tytär otti kuvan hiuksistani tänään heti kun niitä oli lyhennetty. Hui, mietin pitkään kehtaanko laittaa kuvaa hiuksistani kun tässä blogissani en ole itsestäni vielä koskaan mitään kuvaa laittanut. Ja lapsiakaan en ole kuvannut suoraan kasvoista...Mutta tämä on ikuisuuskysymys, että minkä verran voin ja haluan itsestäni paljastaa. No, hiukset on nyt paljastettu.. (Ja kuvassa ne näyttävät oudolta, tuoltako mun hiukset oikeasti näyttää..)

8 kommenttia:

-Anne- kirjoitti...

Kyllähän tuollaisen hiuskuvan voi hyvällä omallatunnolla laittaa, siitähän ei näe kuin takaraivon. =)

Ostin itse juuri hiusvärin, kun huomasin että on aika kamala juurikasvu. Katsotaan, koska jaksan alkaa lotraamaan sen kanssa, se kun ei ole yhtään kivaa.

Sooloilija kirjoitti...

Juu se värjäys on kovaa hommaa, mutta kyllähän se palkitsee sitten lopussa kun saa kiiltävät ja tasaväriset hiukset.. Kampaamossa hiustenvärjäys on tosi kovissa hinnoissa, noin 70 euroa, ellei enemmänkin..Siksi kai sitä kotona värjäämistä harrastaakin.

Hallatar kirjoitti...

Ah! Taas ihana suutelokuva ja sun hiuksethan ovat ihanat! =)

katriina kirjoitti...

Kaunis tukka! Pidän tuollaisesta väristä, sinulle sopivat varmaan viileät värit?

Sooloilija kirjoitti...

Kiitos teille kommenteista.
(Hiusten väri on lähes oma, kun laitan kestovärinä tummanruskeaa niin ei niihin väriä tule, mutta oma väri jotenkin syvenee ja tulee kiiltäväksi).

Sopivatko viileät värit ruskeiden silmien kanssa? Pidän kyllä tosiaankin vaaleansinisestä, valkoisesta, pinkistä, siniharmaasta, mutta myös ruskean eri sävyistä ja oranssista.

Väreistä vois tehdä vaikka oman postauksenkin..

Krisu kirjoitti...

Mulla on samat ongelmat: En osaa laittaa tukkaani mitenkään. Hiusten kasvu ei ole ongelma, mutta niiden laitto, voi hyvänen aika...

katriina kirjoitti...

Kokeilet vaan, näyttääkö ihosi kauniimmalta pinkin vai oranssin puseron kanssa. Minulle käy niin, että erilaiset pinkit saavat naaman hohtamaan kauniisti ja oranssi saa ihon näyttämään keltatautiselta ja sairaalta. Nuorena ihmettelin kovasti, miksi tuli niin huono olo sinapinkeltaisessa vaatteessa, en olisi voinut kuvitella, että kaikki värit eivät sovi kaikille.- Värianalyysiin tutustuminen oli suuri juttu.

Sooloilija kirjoitti...

Olen aina haaveillut värianalyysista ja joku pikainen analyysi on joskus muinoin kampaamossa tehtykin, mutta unohtuneet on ne tiedot. Sellainen oikea ja kunnollinen värianalyysi olis hyvä juttu, jos saisi vielä kotiin mukaan ne värikortit..