tiistai 22. huhtikuuta 2008

Petteri Kaniinin piirtäjän elämäntarina

Tänään tuli sellainen olo, että kaipaisi ympärilleen jotain hempeää, iloista, viatonta ja puhdasta. Tyttärien kanssa vietämme elokuvailtaa Beatrix Potterista kertovan elokuvan merkeissä. Teemme ison kulhon popcorneja kaveriksi. (Kiva, että lapsetkin haluavat välillä katsoa jotain muuta kuin Simpsoneita!).

Elokuvan Beatrix Potter - taiteilijaelämää pääosassa itse kirjailija/kuvittaja Beatrix Potterina on Renée Zellweger ja hänen rakastettunaan Ewan McGregor. Dvd-elokuvan kansiteksti lupaa elokuvaa Suuresta kirjailijasta, Vahvasta naisesta ja Kiehtovasta rakkaustarinasta. Elokuva on sallittu myös lapsille ja kuvissa seikkailevat myös Potterin luomat hahmot, Petteri Kaniini ja kumppanit.

Mutta ennenkuin ilta koittaa, pitää käydä ostamassa popcornin jyviä, jotta voimme laittaa popparikoneeseen ison annoksen pyörimään.

Kuopukselle käydään myös ostamassa kevätkengät. Se on jotenkin näin keväällä aina tärkeä tapahtuma. Kesällähän niitä tennareita ja ballerinoja sitten tulee osteltua helpommin, mutta kevään ensimmäiset uudet kengät ovat aina tapaus! Vappuun on enää noin viikko aikaa!

2 kommenttia:

aino kirjoitti...

hyvä kun muistutit tästä elokuvasta, pitää vissiin vuokrata, oli hyvä tai huono, mutta kiinnostaa silti.
uudet kengät kruunaavat kevään!
hauskaa iltaa!

Sooloilija kirjoitti...

Kerron sitten oliko hyvä vai huono.