maanantai 14. huhtikuuta 2008

Päivän 2. piristys: Rufuksen musiikki


Löysin Rufus Wainwrightin pari vuotta sitten. Nyt hän nousi taas esille elämääni kun hankin sen Leonard Cohen-musiikkidokkarin I'm Your Man, siinä Rufus laulaa monia Cohenin legendaarisia lauluja!

Rufus on kanadalainen. Jostain syystä fanitan aina kanadalaisia; kyllähän sieltä hyviä laulajia ja lauluntekijöitä tuleekin; mm. Joni Mitchell, Bryan Adams, K.D. Lang, Alanis Morissette, Leonard Cohen ja nyt siis tämä Rufuskin. Ja nostan aina hattua kaikille oman tiensä kulkijoille ja rohkeille ihmisille, jotka uskaltavat sanoa mielipiteensä, ja olla mitä ovat. Niinkuin juuri Rufus Wainwright!

Rupean kuuntelemaan Rufuksen musiikkia ja laitan tähän linkkiä .


Kävikö joku blogin lukijoista äskettäin Helsingin kulttuuritalolla Rufuksen keikalla? Olisi kiva kuulla kokemuksia. Itse kun en sinne päässyt. (Se oli 1. huhtikuuta.). Katselin hänen keikkalistaansa, että hän on useampaan otteeseen menossa esiintymään Islannin Reykjavikiin. No, sinnekään en pääse, vaikka olen aina unelmoinut Islantiin matkaamisestakin!

(Kuvassa Rufus vas. keikalla jossain päin Usa:ta, lavalle nousi hetkeksi myös hänen ystävänsä näyttelijä Jake Gyllenhaal. Kuva näyttää kännykällä kuvatulta,joten kuvaajaa en voi tietää..)

3 kommenttia:

-Anne- kirjoitti...

Moni on tuota Rufusta kehunut, täytynee joskus tutustua...

Sooloilija kirjoitti...

Originelli! Hän on oikein sellaista taiteilija- ja laulajasukua, äitinsä Martha Wainwrightkin on Kanadassa kuuluisa laulaja...

Sooloilija kirjoitti...

Sori, se Martha W. onkin hänen siskonsa, tarkistin juuri. Mutta äiti ja isäkin ovat laulajia.