maanantai 14. huhtikuuta 2008

Vastauksia kiertävään kyselyyn


Unelmaelämää-blogin Tuike heitti tällaisen kiertävän kyselyn haasteen. Vastaan nyt haasteeseen, ja siis kysymyksiin. Aika monessa blogissa tämä sama on jo kiertänyt, joten minun piti oikein pinnistellä, että keksin vielä blogeja, joissa tämä ei ole jo kiertänyt.

1. Miten monta blogiviestiä olet kirjoittanut blogiisi?
- Tämä on 107. blogitekstini. Olen oikeastaan ollut aika ahkerakin, sillä aloitin alle 3 kk sitten.

2. Miksi aloit kirjoittaa omaa blogia nettiin?
- Ensin kirjoitin ystäville pitkiä sähköposteja, sitten löysin hetken huumassa facebookin, aika kypsyi omalle blogille pikkuhiljaa kun tajusin ensin, että on edes olemassa tällainen blogimaailma. Sen löytäminen oli kyllä aikamoinen ahaa-elämys! Sitten tuntui heti, että omakin pitää saada! Perustimme ystävän kanssa blogin samalla viikolla, saimme tukea toisistamme käytännön asioissa.

3. Millä nettisivuilla käyt kun olet netissä?
-
Käyn päivittäin monilla, monilla sivuilla. Aamutuimaan iltapäivälehdet ja paikallinen lehti, googlesta etsin asioita, usein menen 'linkin linkkinä' joillekin sivuille, facebook tulee katsastettua päivittäin (vaikka muuten en ole aktiivinen sen suhteen), sähköposti, oma pankki, työvoimatoimisto (useamminkin saisi käydä), IMDB elokuva-asioissa, Finnkino, Makuuni jne..

4. Onko sinulla omaa kotisivua netissä (Blogia ei lasketa) ?
- Ei ole. Tarvisinkohan, ehkä en. Tai en tiedä. En ole edes vielä ajatellut asiaa.

5. Osaatko puhua muita kieliä kuin äidinkieltäsi? Mitä kieliä?
-
Ruotsia ymmärrän oikein hyvin, ja puhunkin kohtalaisesti. Olen pariinkin otteeseen maininnut tässä blogissa, että vietin lapsuudessani vuosia etelä-Ruotsissa ja loput lapsuudestani asuin rajan pinnassa. Siksi Ruotsin kieli on niin tuttua.
Englantia puhun kohtalaisesti, ja ymmärrän oikein hyvin. Lukiossa luin lisäksi ranskaa ja saksaa, mutta niiden taidot ovat kehnohkot. Kiinnostus olisi espanjan kieleen.

6. Mitä ohjelmia seuraat tv:stä?
- Olen rutinoitunut tv-ohjelmien seuraaja, se on minussa syvällä; olen utelias ja kiinnostunut kaikesta, joten seuraan dokumentteja ja keskusteluohjelmia; varsinkin Maarit Tastulan Punainen lanka on suosikkini, samoin Inhimillinen tekijä. Arvostan dokumentaristeja.

Tv-sarjat ovat sitten oma maailmansa; seuraan kaikkea, joka on hyvin toteutettu eli käsikirjoitus on oltava kohdillaan; sekä draama että komedia; Täydelliset naiset, L-Koodi, Teho-osasto, kotimainen Harvoin tarjolla ja Tahdon asia, nyt olen myös hurahtanut American Idolsiin kun siellä on niin hyviä laulajia. Sisustusohjelmista Inno ja Marko on hvyä pari! Ruokaohjelmista ykkönen on Köyhät ritarit; sen vetäjät ovat niin suloisia ja ennakkoluulottomia!Sitten on vielä ohjelmat, joita seuraan lasten kanssa ja tämän hetken ykkönen on Saariston lapset! Sekä Serranosin perhe ja Kotikatu. Ja viikossa katson aika monet elokuvatkin eri kanavilta! Tästä jää nyt jotain puuttumaan, ihan varmasti joku tärkeä, mutta nyt ei muistu mieleen. Ainiin, musadokkarit ja konsertit; ehdottomia suosikkejani!
(Pitkästä vastauksesta voi saada sen kuvan, etten muuta teekään kuin katson tv:tä, mutta ei: olen kriittinen katsoja enkä viitsi mitä tahansa tuijottaa, joten tv pysyy silloin tällöin jopa kiinnikin).
Lisäys jälkikäteen: HOUSE on ehdoton suosikkini sarjoista, mutta nyt kun se on tauolla niin se meinasi unohtua mainita! Samoin MULLAN ALLA, joka loppui jo jokin aika sitten.

7. Hissi vai portaat?
- Apua, olen Härkä eli minun kuuluu vastata, että hissi! Mutta kyllä minä niitä portaitakin käytän!!!

8. Onnen- ja epäonnennumerosi?
- Ei mulla sellaisia ole..

9. Haasta vielä pienimuotoiseen kyselyhaasteeseen 3 bloggaajaa eli haastan kyselyyn:

- Katrillin käsityömaailman Katrillin
- Savinlinnun Ainon
- Valloittavan valkoisen Anun


Niin monelle muillekin olisi voinut tämän kyselyn laittaa, mutta se on jo aika monessa blogeissa kiertänyt..enkä edes oikein tiennyt kuka on jo vastannut aiemmin tähän haasteeseen.

1 kommentti:

anu kirjoitti...

Kiitos haasteesta!koitan saada sen piakkoin aikaiseksi!
Anu