lauantai 3. toukokuuta 2008

Colin hurmaa kaikkialla

Katsoin nyt lauantaina tämän pikkuhauskan romanttisen komedian Hope Springs.
Sen kantavana teemana oli lähinnä brittien ja amerikkalaisten kulttuurien kohtaaminen, ja ne pienet erot.. Selvästi tämä elokuva oli Colin Firthin välityö, mutta pienimuotoisena tarinana ihan mukiinmenevä.

Ehkä jonkinlaisia yhteyksiä sellaisiin kuin Twin Peaks tai Fargo. Kaikki synkkyydet ja liian omituiset tapahtumat oli vain jätetty pois. Nyt hössötettiin rakkauden kanssa, kommelluksesta toiseen.

Mutta Colin Firth oli niin hurmaava, niin hurmaava. Ai sanoinko sen kahdesti.. Mikähän ihme siinä miehessä on.. Hänessä on vakavuus ja syvällisyys, jonka kamera tallentaa oivasti. Muuta ei tarvita.

6 kommenttia:

Helmiina kirjoitti...

Colin hymyilee kuvassa myös silmillään. Katsoin profiiliasi, siltähän löytyi vaikka mitä lempparimusiikkia ja -elokuvia. Täytyykin ottaa seuraavaksi lukuun Riikka Pulkkisen Raja, ostin sen kirjakaupan alesta. Kiitos muistutuksesta.

Sooloilija kirjoitti...

Eikö olekin kiva saada kaikenlaisia vinkkejä muilta bloggaajilta..

anu kirjoitti...

Täytyypä katsoa tuo leffa ihan vain tuon aina niin ihanan colinin takia!!!On se käsittämätöntä miten voi hullaantua johonkin näyttelijöihin nuorena tykkäsin aivan kauheasti Beverly Hills sarjan "dylanista"!se on jo menneen talven lumia kun katsoin eka kerran ylpeys ja ennakkoluulo sarjaa ja sitten vielä bridget jonesit niin siinä sitä olin! Ja olihan tuosa välissä jotain pikku "ihastuksia":) mutta niin kuin sinä sanoit että tuossa miehessä yhdistyy unelmavävy,aviomies ja perheenisä se on niiiin totta!

Sooloilija kirjoitti...

Minä olen kovasti hullaantunut myös Jake Gyllenhaaliin; hän on kuin Colin Firth, mutta tasan 20 vuotta nuorempi. Colin on 47, Jake 27.

Se on vaan sellaista kun joku näyttelijä kolahtaa omaan tajuntaan, niin se tuntuu heti sellaiselta omalta tyypiltä.

Tähänhän se kaikki filmitähtien ihailu perustuu; jokaiselle löytyy se oma tyyppi!

Hallatar kirjoitti...

Oikeasti hänen nimensä voisi olla
Colin Flirt. ;D

Sooloilija kirjoitti...

Hyvä huomio tuo nimi. Colinin flirtti on hyvin luonnollista, luontevaa.