sunnuntai 1. kesäkuuta 2008

Lempikarkkini


Ihan tämmöinen lyhyt toteamus vaan, että olen löytänyt lempikarkeikseni tällaiset pehmeät isot neliöpalat, taitavat olla vaahto-nougatkarkkeja. Ihania. Ei yhtään teollisen makuisia vaan aidosti maistuu manteli ja pähkinä, eivät ole kovin sokerisiakaan. Irtomyynnistä niitä aina silloin tällöin muutaman ostan. Niitä kun ei tarvitse syödäkään isoa määrää.

10 kommenttia:

Hallatar kirjoitti...

Wow!

Mukavan ja luonollisen näköisiä!
Pidätkö suklaarusinoista?
Tai jogurttirusinoista?
Mie pidän.
Mutta niitä ei passaa syödä liikaa... ;D

Sooloilija kirjoitti...

Juu niitä rusinoitahan minä kanssa monessa muodossa syön; jogurtilla, suklaalla ja ilmankin.. Ei niitäkään kovin paljoa pysty syömään, kourallinen kerrallaan.. ;-)

arleena kirjoitti...

Noita minäkin olen joskus ostellut, aika makeita makuuni. Mutta hyviä kun ei paljon syö.

Liivia kirjoitti...

Tuo nougat oli kotoisin sieltä missä juuri olin, mutta jäi maistamatta. Tosin ostin pari pikku pötkylää mukaan. Oli muuten aika arvokas herkku.

aino kirjoitti...

näyttääpäs herkulliselta namilta! tosin päätin juuri vähentää koko talven jatkunutta suklaan syömistä..eipä sitä kesällä juuri tee mielikään.
tilalle tulee varmaan jotain muuta, ehkä mansikat..

Sooloilija kirjoitti...

Tänään juuri lasten kanssa päätettiin, että nyt vähennetään karkin syöntiä. Tilalle tulee kesän ajaksi jäätelö ja tietenkin ne mansikat. karkkia ehkä kerran-pari viikossa. Liikaa on tullut syötyä viime aikoina.

pikkujutut kirjoitti...

Lisään Suomi-listalle, kohtaan uudet testattavat herkut.

Anne kirjoitti...

Ostin Brysselistä tuollaisia karkkeja, mutta ne jäivät kaappiin muutamaksi viikoksi. Kun sitten vihdoin maistoin niitä, olivat ne menneet ihan koviksi. Ihmettelin, että mitä tämä tällainen karkki oikein on, johon hammas ei pysty. :) No, nyt tiedän, että syynä oli liian pitkä säilytysaika.

Sooloilija kirjoitti...

Juu ne eivät säily pitkään, kovettuvat kaupassakin nopeasti..

Merja kirjoitti...

Olen noita joskus heittänyt karkkipussiin ennen elokuviin menoa... tiedäthän sen karkkikaupan teatteria vastapäätä.. Nuo ovat hyviä!