torstai 3. heinäkuuta 2008

Frendeistä elokuva myös


Nyt julkistivat, että Frendeistäkin tehtäisiin elokuva. Tuotantoyhtiöt ovat kai innostuneet Sinkkuelämää-elokuvan menestyksestä. Niin paljon olen Frendejä fanittanut, että ihan varmasti menen elokuvankin katsomaan.

Mietin vain, että kuinka tuoreena hahmot ovat jaksaneet säilyä; onko Ross aina yhtä pöllämystyneen oloinen, onko Joey aina vaan naisiin menevä höhlä, entä Rachel; risteileekö vielä Rossin ja jonkun muun sulhaskandidaatin välillä lapsineen, entä ihanasti höppänä Phoebe; yhäkö nelikymppisenä laulelee kahvilassa. Ja miten on käynyt Monican ja Chandlerin? Eivätkös he ihan viimeisessä jaksossa saaneet kaksoset ja muuttivat jonnekin esikaupunkialueelle omakotitaloon.

Frendeistäkin on tullut aikuisia, kuten Sinkkuelämän naisista, neli-viisikymppisiä. Onko heitä, Frendejä, mitkään tragediat koetelleet, vai onko heidän elämänsä yhtä aurinkoista huulenheittoa ja yhdessäoloa kuin aina ennenkin? Jospa se elokuvasta selviää...
Mielestäni yllä oleva kuva on erityisen hyvä kuva Frendeistä, aikuinen ja seesteinen..

5 kommenttia:

katriina kirjoitti...

Olen ihan varma, että kaikki mitä lapseni tietävät ihmissuhteista, he ovat oppineet Frendeistä!

Sooloilija kirjoitti...

Ihana kommentti Katriina. Näin voi olla. Omatkin lapseni katsovat Frendejä tällä hetkellä.. Joey on heidän suosikkinsa.

marko77 kirjoitti...

Frendit on kyllä loistava sarja! Ihana Rachel, uuuuh...Arvelinkin, että Frendeistä tehdään leffa - ovat saaneet palkkioasiat kuntoon (rahastahan tuosta oli lopulta kyse)..Innolla odotetaan, mitä elokuvasta tulee - vai tuleeko mitään?

Anne kirjoitti...

Minäkin luin tuosta jostain iltapäivälehdestä. Tämä tulee kuulumaan siihen elokuvien sarjaan, joka on "pakko nähdä" - oli elokuva sitten hyvä tai huono. Tosin Sinkkuelämää-elokuvakin on vielä minulta näkemättä.

Sooloilija kirjoitti...

No eivät ne sitten teekään Frendeistä elokuvaa, näin luki tänään perjantaina 4.7. lehdissä. Ketä nyt uskoisi.
Siihen asti pitää aina silloin tällöin katsoa sarjan uusintoja. Aina ne kolahtavat, joka jakso, vaikka joistain jaksoista on melkein repliikitkin tuttuja..