torstai 3. heinäkuuta 2008

Tätä odotetaan kuin kuuta taivaalta, tai ainakin melkein..


Anne oli käynyt katsomassa Mamma Mia-musikaalin, ja kertoi blogissaan myös kovasti odottavansa tätä samaista elokuvaa. Näin viimeksi elokuvissa käydessäni siitä isolla valkokankaalla trailerin ja ihastuin samantien! Tuli voimakas tunne, että tämä pitää kyllä ehdottomasti nähdä. Ensinnäkin, olen koko ikäni fanittanut Abbaa, noin 10-vuotiaasta lähtien. Ja tämä elokuva on musikaali täynnä Abban ihanaa ja iätöntä musiikkia!

Toiseksi; ovat saaneet tähän elokuvaan hyvät näyttelijät: Meryl Streep boheemina ja laulavana äitinä, naimisiin menevän tyttären isäehdokkaina mm. Colin Firth ja Pierce Brosnan. Elokuva suorastaan vilisee toinen toistaan tunnetumpia kansainvälisiä näyttelijöitä. Ehkäpä tähän elokuvaan on ollut ihan tunkua ja osista on ehkä ihan kilpailtu. Ketään muuta naisnäyttelijää en kyllä yhtäkkiä keksisi tähän päärooliin kuin juuri Meryl Streepin!


Kuvassa iki-ihana Meryl Streep (joka äskettäin, 22.6., täytti 59 v.!) Lontoossa Mamma Mia-elokuvan ensi-illassa tällä viikolla.

3 kommenttia:

-Anne- kirjoitti...

Kyllä se on nähtävä!
Katsoin juuri Aftonbladetin sivuilta kuvia Ruotsin ensi-illasta. Meryl tanssahteli Agnetan ja Fridan kanssa.

Helmiina kirjoitti...

Kun olin katsomassa Sinkkuelämää, niin tästä tuli traileri. Elokuvasta tuli mieleen sinä, hassua vaikka ei oikeasti tunnetakaan. Ehkä se johtui juuri näyttelijöistä (Colin, Meryl)

Sooloilija kirjoitti...

Anne, minäpäs käyn myös katsomassa Aftonbladetin sivuja. Agnetahan ei ollut Lontoossa mukana, onneksi kuitenkin Tukholmassa.

Helmiina, kiva kommentti, sai minut hymyilemään. Isolla kankaalla se traileri oli niin mukaansatempaava, musiikki niin hyväntuulista..