perjantai 4. heinäkuuta 2008

Varhainen kesäaamu

Kuvassa Kosheen-bändin Sian Evans..
Kun nukkuu ikkuna auki, joutuu joskus heräämään klo 4.30, kuten tänään perjantaiaamuna. Roska-auto piippasi ja jotkut nuoret miehet tulivat baarista ja melusivat kadulla. Niinpä aikani sängyssä pyörittyäni nousin avaamaan tietokoneen, pistin kahvin tippumaan ja söin muutaman voileivän päällystettynä tomaatilla ja mozzarellaviipaleilla.

Löysin päivänä eräänä bändin ja laulajan, josta en ollut ennen kuullutkaan, vaikka laulut olivat radiosta tuttuja. Bändi on brittiläinen Kosheen ja sen laulaja on vahvaääninen Sian Evans. Bändin musiikki kuuluu kategoriaan elektroninen ja vaihtoehtoinen. Viis kategorioista, laulaja Sianilla (joka on walesilainen) on hyvin persoonallinen tyyli olla ja laulaa. On kyllä ihana aina löytää maailmasta uutta musiikkia, se tuottaa suurta iloa. Tästä voi käydä katsomassa erään videon.. Ja tästä kuunnella bändin ehkä tunnetuimman biisin klubiliveversiona.

Kosheenin kaikki kuvat olivat tyylikkäitä, usein ilta-auringossa luonnossa kuvattuja, tähän valikoitui yksi..

5 kommenttia:

-Anne- kirjoitti...

Ärsyttävää, YouTubella ja koneellani on tänään joku kumma yhteensopimattomuusongelma (tai sitten vika on vain Tuubin), sillä en saa ääntä kuulumaan! Olisin mielenkiinnolla kuunnelut noita biisejä. No, täytyy huomenna kokeilla uudestaan.

Sooloilija kirjoitti...

Mikähän tuo yhteensopimattomuus on,outoa. Toivottavasti pääset huomenna normaalisti kuuntelemaan..

-Anne- kirjoitti...

No nyt toimi! Ja kävi ilmi, että tuon toisen biisin olenkin kuullut. Ei hassumpaa chillailumusaa tuo.

Sooloilija kirjoitti...

Tuo Hungry-video on mielestäni mielettömän hieno ja taiteellinen. Katson sitä ihaillen, hengästyneenä. Sian Evans on bändin sielu, ihana!

-Anne- kirjoitti...

Tosi miellyttävä ääni Sianilla on kyllä.