maanantai 18. elokuuta 2008

Elokuun ihmeitä: lämmintä ja kylmää


Eilen sunnuntaina oli kesäinen päivä, istuin rannalla, join kahvia termoksesta, uitin varpaita jokivedessä, lapsi ui pitkään. Tiesi varmaan, että taitaa olla kesän viimeisiä kertoja. Kuva Nallikarista muutaman viikon takaa.


Tein mansikkatortun valmiista pohjasta ja jo pakastetuista mansikoista. Täytteessä on: 100 g valkoista suklaata sulatettuna, 2dl kermaa vaahdotettuna ja 1 dl Bulgarian jogurttia. Helppo ja nopea. Ja erittäin maukas. Ohje on Annelta Unelmia ja kotihommia-blogista.

Tänään maanantaina päivä valkeni kylmänä ja koleana, sadettakin luvattu. Lapset lähtivät kouluun takit päällä.


Madonna on kuulemma juhlinut viiskymppisiään Lontoossa viikonloppuna 'tavistyyliin' eli yökerhossa perheen ja ystävien kanssa. Kuva Iltasanomista, jossa Madonna on menossa juhliinsa miehensä Guy Richien kanssa.

Tämä todellinen tavis lähtee nyt Kelalle tekemään uutta asumistukihakemusta ja sen jälkeen tulee kotiin kokoamaan Ikean hyllyä. Tekeeköhän Madonnakin niin..

(Tuossa kommentissani ei pitäisi olla mitään ilkeää, sillä ihailen Madonnaa! Mutta media saisi olla tarkempi tavis-sanan käytössä.)

Madonna on kuvassa Leijona-horoskooppinsa mukaisesti ylvään kaunis kultaisine koruineen, hiuksetkin ovat ihan kultaiset.

9 kommenttia:

Liivia kirjoitti...

Luin saman Madonna-uutisen Aamulehdestä (juu Aamulehdessä kerrotaan tällaisistäkin). Siinä ei vaan ollut kuvaa, mutta asu kuvailtiin läpinäkyväksi. Ajattelin, että pitääkö viiskymppisen pukeutua niin, olkoonkin Madonna. Onneksi tuli nyt tämä kuva, että näen, että ihan hieno on, eikä edes niin kauheasti näy läpi.

Papi kirjoitti...

Arvostan häntä kyllä tosi paljon vaikka musiikistaan en niin välitä. Se Ray of Light -aika on mielestäni parasta Madonnaa.

Tosta Guysta tykkään kovin ja ovat mielestäni hyvä pari, toivottavasti eivät eroa.

Sooloilija kirjoitti...

Liivia, tyylikäs on mielestäni Madonnan puku. Vähän saa ollakin läpinäkyvä, mutta ei liikaa, ja tuossa ei ole liikaa läpinäkyvyyttä.

Papi, mulla ei ole yhtään Madonnan levyä. Silti pidän yksittäisbiiseistä. Ray of light on minunkin suosikki, ja se 'aikakausi'. Samoin 80-luvun loppu ja 90-luvun alku.
Toivon myös, että jaksavat Guyn kanssa olla yhdessä, ja kasvattaa lapsia. Guy on myös erikoinen tyyppi.

Anne kirjoitti...

Madonna on kyllä tehnyt hienon uran. Tuntuu vain, että onko hänen pakko vieläkin julkaista uusia levyjä, kun ne eivät näytä menestyvän kauhean hyvin. Minusta hän toistaa biiseissä itseään ja yrittää vähän liikaa olla ikäistään nuorekkaampi. Mutta tietysti jos tulisi mahdollisuus nähdä Madonna live-konsertissa, en jättäisi sitä käyttämättä.

Sooloilija kirjoitti...

Anne, vähän samaa mieltä olen. Ei ne huonoja ne uudetkaan biisit, mutta turhaan niihin ympätään Justin Timberlakea ym. piristämään biisejä ja tanssimaan kaverina..

Madonna voisi kohta ruveta olemaan oikeastaan pelkkä IKONI. Konsertit näyttävät olevan hienoja show-kokonaisuuksia. Mutta lippujen hinnat kuulemma hipovat pilviä!

anu kirjoitti...

Voi mahdoton mistä kaikesta olen jäänyt paitsi sinä olet ollut ihanan ahkera bloggailija!Yritin tuossa äsken lukea mitä kaikkea täällä on uutta kun sinulta saa hyviä elokuva vinkkejä!!!
Silmäni osui tuohon tummien perhosten koti leffaan ja siitä yllätyin myös minäkin todella positiivisesti!eka en meinannu edes katsoa ku luulin että joku tosi synkkä!
ja sitten tuli tässä mieleen että oletko katsonut tämmösen elokuvan kun tuli oikein tv:stä n.2viikkoa sitten nimi tais olla Cold mountain siinä oli kivat näyttelijät ja no rakkaustarina!
iloista alkuviikkoa!
Ja kiva kun poikkesit!

Sooloilija kirjoitti...

Anu hei, juu olen katsonut Cold Mountainin pariin kertaan, hyvät näyttelijät, Jude Law ja Nicole Kidman sekä Renee Zellwegger. Siinä on traaginen rakkaustarina..

Olen ollut kesällä paljon maisemissa, kotona, siks olen niin säännöllisesti bloggaillutkin..

Elisa kirjoitti...

Madonna on Madonna, omaa luokkaansa.

Pitää laittaa "lukulistalle" hänestä juuri julkaistu elämänkerta (Like). Se kertoo naisesta, joka on valmis mihin tahansa saavuttaakseen haluamansa suosion. Pääasiallinen keino on seksi! Kun hän ei tarjoa sitä saadakseen ruokaa, hän makaa musiikkityyppien kanssa päästäkseen studioon.

Hinnalla millä hyvänsä kuuluisaksi, kai se on sen arvoista?

Sooloilija kirjoitti...

Elisa, minäkin ajattelin, että pitää lukea se kirja jossain vaiheessa.

Kyllähän se pistää miettimään, että hinnallako millä hyvänsä tekee kaikkensa maineen ja rahan eteen. Mutta onhan se hirveä rahamäärä mikä hänellä on omaisuutta tällä hetkellä. Mitä esim. itse olisi valmis tekemään, jotta saisi sellaisen rikkauden..