tiistai 5. elokuuta 2008

Päivän Gyllis ja sen sisko


Pikkuveli Jake Gyllenhaal on syntynyt 19.12.80 ja isosisko Maggie on syntynyt 16.11.77.


Heille perhe on tärkeä. Jake on siskonsa tyttären kummisetä. Maggien puoliso on näyttelijä Peter Sarsgaard, jonka kanssa Jake näytteli mm. Jarheadissa. Nyt Jaken on sanottu menevän pian naimisiin Reese Witherspoonin kanssa. Onnellisten tähtien alla elävät nämä Gyllenhaalit.


Sisarukset parin vuoden takaisessa kuvassa.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Jesh ;O) Kun tästä oli puhettakin, hyvä veto! Pidetään Gyllis tapetilla, itsekin joskus riivin aikaa ja teen jutun meidän ihannemiehestä ,O) Voisit ihan piruuttasi aina laittaa viikon/kuukauden Gyllikset..

katriina kirjoitti...

Jake Gyllenhaal ON ihana! Kahden lähes samanikäisen pojan äitinä suhtaudun ristiriitaisesti tähän, nuoremman poikani yksi kaverikin muistuttaa ihan Gyllistä. Vanhemman pojan yksi kaveri on niin huikean charmatti, että vei melkein sanat suustani ja jään tuijottamaan häntä. Noloa! Mutta miehet ovat ihania ja nuoret miehet erityisesti.

Sooloilija kirjoitti...

Mikaela, hyvä idea, teen ehdottomasti KUUKAUDEN GYLLIKSEN! Kun onhan mulla tuo VAIHTUVA ELOKUVASUUDELMAKIN!

Voi, Katriina, ajattelet niin samoin kuin minä. Mutta en oikein uskalla tästä aiheesta enempää kirjoittaa.. Tuo viimeinen lauseesi on kuin mun suusta, ja makeaa naurua täällä hykertlen.. OI meitä!

Sooloilija kirjoitti...

Ai niin Katriina, katso tuosta sivupalkista elokuvaklippi Jaken kohdalta, elokuvasta Lovely & Amazing. Sivutaan aihetta. Se on hauska, kunhan kuulee hyvin dialogin.