torstai 28. elokuuta 2008

Venetsian filmijuhlat alkoivat ja humu jatkuu täälläkin..

George Clooney ja Brad Pitt avasivat Venetsian 65. elokuvajuhlat tällä viikolla. Eli Venetsiassa on tällä hetkellä juhlaa ja humua.

Niin on täällä kotonakin; näkisittepä kotini, tai ette te haluaisi sitä nähdä. Muutan lauantaina. Jos esim. lasken puhelimen kädestäni, en hetken päästä löydä sitä mistään. Niin paljon pursuaa tavaraa joka paikka. Miten ihmeessä saan ne sullottua säkkeihin ja laatikoihin. En ainakaan sillä, että istun blogissa!

(Pakkaamattomat viinilasit ruokapöydällä)

Joten nyt jos en kommentoi pariin päivään kenenkään blogia niin se johtuu nyt tästä kaoottisesta tilanteestani. Ja nettiyhteyskin katkeaa kohta, avautuakseen taas maanantaina jossain vaiheessa uudestaan uudessa osoitteessa.

7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ei muuta kuin tavaraa pakettiin ja toivottavasti ei mitään hajoa. Eikö olekin ihanaa päästä uuteen kotiin? Onnea muuttoon ja täällä ollaan odottelemassa. :)

Krisu

Anioni kirjoitti...

Jaksua pakkaamiseen ja onnea muuttoon!

Anne kirjoitti...

Mukavaa muuttoa! (Jos muuttopuuha nyt voi ylipäätään olla mukavaa.) Ja hyvää viikonloppua!

Merja kirjoitti...

Hee.. siellä näyttää siis melkein samalta kuin täällä! Tsemppausta muuttoon, samassa veneessä ollaan vaikka me ollaankin jo uudessa paikassa. Mut kun ois niin paljon purettavaa..

arleena kirjoitti...

Onnea muutossa. Uudesta paikasta löytyy varmaan taas uudet kuvakulmat ja filmit taitavat olla edelleen mieluista katsottavaa uudessa valossa.

Sooloilija kirjoitti...

Kiitos kannustavista kommenteista. Sormet mustina olen käärinyt kaikkea särkyvää sanomalehtiin..

Katsoin kyllä välissä yhden elokuvankin: P.S. I Love You oli se elokuva, kirjoitan siitä myöhemmin. Ja muistakin asioista.

violet kirjoitti...

Nyt sitten vaan muuttoa ja keskityt siihen - palaat sitten uusin voimin pikku katkoksen jälkeen asiaan!