perjantai 29. elokuuta 2008

Vielä päivitän ennen katkosta..


Tälle päivälle laitan kuvaksi 'uuden löydön' Jeffrey Dean Morganin. Kyllä on komea ja minun silmiäni hivelevä tämä -66-syntynyt amerikkalainen näyttelijä. Katsoin hieman hätäisesti tällä viikolla P.S. I Love You-elokuvan. Se jäi keväällä näkemättä elokuvateatterissa, joten nyt kun se ilmestyi Makuuniin, hain sen heti. Koko elokuvasta jäi mieleeni parhaiten tämä sivuosassa näytellyt Jeffrey. Etsin heti netistä tietoa hänestä ja yllätyin kun hän näyttelee useissa tv-sarjoissa mm. Supernaturalissa (poikien isää), Greyn Anatomiassa ja Weedsissä.

Kylläpä olen huonosti tv-sarjoja seurannut kun en ole tähän Jeffreyhin ennen törmännyt. Eilen torstaina, juuri ennen nukahtamista, katsoin vähän aikaa sarjaa, jota en koskaan ole ihmeemmin seurannut (ei mitään syytä, en ole vaan hoksannut) eli Supernaturalia, ja siellähän tämä Jeffrey heti tuli vastaan. (Sarjan jakso oli tosi pelottava kummitushenkinen, jossa hirvittävän näköinen linnunpelätin synkässä metsässä heräsi öisin henkiin ja tappoi ihmisiä..huuii! Ihan oikeasti pelottava!).


Kirjoitan P.S. I Love Yousta (josta kuva yllä) myöhemmin oman juttunsa. Tässäkin voisi todeta, että uskon kirjan olevan parempi. Mutta elokuvakaan ei ollut huono. Sivuroolinäyttelijät melkein kiilasivat pääosanäyttelijöiden ohi. Ja mieleen jäi, että; haluan Irlantiin!!!

12 kommenttia:

Merja K kirjoitti...

Wow, mikä ilmestys. Täällä ihan vanhankin rouvan sydän heittää kuperkeikkaa. Ja sama vika täällä, eli miten olenkaan voinut missata ko. komistuksen telkkarissa.

Iloista viikonloppua!

Anonyymi kirjoitti...

Hahaa! Supernaturalin pakkosyöttöni näköjään rupeaa toimimaan ;O) Itse olen herrasta pitänyt jo siis kolme vuotta ja bongasin Greyn Anatomiastakin..

pikkujutut kirjoitti...

Kirja oli parempi kuin leffa mutta se on siis minun mielipide. Ennakkoasetelmana oli se, ettei Hillary natsannut omaan mielikuvaani pääosan esittäjästä :).

Sooloilija kirjoitti...

Merja, juu eikö vain olekin ihana..

Mikaela, sinua ajattelin kun katsoin Supernaturalia, olet sitä niin hyvin hehkuttanut.. Missä roolissa hän on Greyn anatomiassa? Olen sitäkin sarjaa vain satunnaisesti silloin tällöin katsonut.

Pikkujutut, minäkin mietin, että oliko pääpari parhaiten valittu.. Pitääpä lukea kirja. Minäkin jo nyt näkisin naisen erilaisena..

katriina kirjoitti...

Tämä mies todella jäi mieleen Greyn anatomiasta, ennen kuin kuoli pois. Väkevä olemus tuli melkein ruudusta ulos, vaikka mies makasi henkihieverissä sängyssä.

Jaa, pitäisiköhän tuokin sitten jossakin välissä katsoa...tänään tulee kuitenkin Teemalta Viisi vuodenaikaa, jonka olen kerran lainannut ja nauttinut.

Amy kirjoitti...

Kirja on todella parempi kuin elokuva, kirjoissa muutenkin kun aina enemmän kuin elokuvaan mahtuu ja nyt ainakin tuntui että niin paljon on jäänyt ja muuttunut. Tykkäsin kyllä elokuvastakin, mutta ajattelen niitä (leffaa+kirjaa) mielummin aivan eri teoksina, niin säilytän rakkauden tunteen molempiin =)

Tuo Jeffrey oli Denny Duquette, sydämensiirtoa hakemaan tullut potilas, johon Izzie rakastuu. Taisi olla mukana toisella tuotantokaudella :o)

Sooloilija kirjoitti...

Katriina, tämä mies pomppasi myös P.S.I Love Youssa ulos ruudusta; lauloi, soitti kitaraa ja oli vähän alastomanakin..

Amy, kiitos kommentista, uusi kommentoija olet, kiva. No nyt pitäis alkaa metsästään Greyn Anatomian toista tuotantokautta jostain..

noeijoo kirjoitti...

Kommentoitava tuota edellistä juttuasi -siis Venetsia, Brad Pitt ja George Clooney .. -miksi minä en ole siellä???

Merja kirjoitti...

Musta PS I love you jäi vähän köykäiseksi elokuvana. Mutta olihan siinä silmänruokaa, huhhuh!

Sooloilija kirjoitti...

Noeijoo, samaa ajattelin minäkin; miksi en saisi olla Venetsiassa. Tai toukokuussa Cannesissa, tai helmi-maaliskuussa Hollywoodissa.. Täällä minä tuulessa pyöräilen, tiedäthän?

Merja, samaa mieltä elokuvasta. Ei tee mieli haukkuakaan, mutta sen tunnelma oli valju, kuviot hieman jopa lapsellisia.. Se pääsi välillä vauhtiin ja sitten taas meno hidastui niin, että meinasin nukahtaa (koska oli yö kun sitä katsoin..).

No myöhemmin siitä lisää.

Muuttoauto tulee muutaman tunnin kuluttua. Tulin vain katsomaan, että vieläkö nettiyhteys toimii..

Elisa kirjoitti...

Minä ihastuin tuohon näyttelijään silloin kun hän näytteli Denny Duquettina Greyn anatomiassa. Ihan mahtava! Muistaakseni se oli tosiaan 2 tuotantokausi.

Greyn anatomia huononi heti radikaalisti kun hän siitä poistui. Nyyhkis nyyhkis!

Anonyymi kirjoitti...

Greyn anatomiassa hän oli se Izzien potilas, jonka kanssa izzien piti mennä naimisiin ja joka kuoli sitten, oliko se nyt just häiden kynnyksellä sairauteen? Oli tosi monessa jaksossa...