maanantai 29. syyskuuta 2008

Paraneminen on kiven takana..


Olen viime päivinä miettinyt, että millaista olisi olla jatkuvasti sairas, ja esim. kuuroutua. Toinen korvani on nyt ollut ihan tukossa jo viiden päivän ajan. Nyt alkaa toinenkin korva mennä tukkoon. Antibioottikuuri ei tunnu auttavan sitkeään poskintelotulehdukseen, joka on myös otsaonteloon levinnyt. Optimistisuus alkaa hiipua..
Olen nyt monta päivää ollut petipotilaana. Kaikki asiat jäävät tekemättä. Mieli alkaa olla aika maassa.

Uudet lääkärikäynnit vaativat terveyskeskuksessa aina kovaa selittämistä, että tulisi ymmärretyksi. Olisipa ihana kun olisi sellainen oma lääkäri, jolle voisi vaikka illallakin soittaa ja kysyä neuvoa. Terveyskeskuksissa vallitsee ihan oikeasti kiire ja lääkäritkin ovat aika välinpitämättömiä. Esim. viime viikon ensimmäisellä käynnillä minusta ei otettu labrakokeita ollenkaan, ei tulehdusarvoja ym.

Joten tämä viikko alkoi vähän kurjasti. Kunhan paranen, vien tyttäret johonkin pizzalle tai kiinalaiseen syömään. Ovat olleet niin reippaana ja auttaneet pikkuasioissa..

Suklaa tuo pientä lohtua..

7 kommenttia:

Elisa kirjoitti...

Ihmismieli on kummallinen otus. Se on jännä miten aina pitää "meneettää" jokin hyvin oleva asia, ennen kuin osaa sitä kunnolla arvostaa.

Sinne toivon pikaista paranemista ja jaksua; hyvän OIKEASTI kuuntelevan, asiaanpaneutuvan lääkärin keralla. Ne ovat kiven alla, nykypäivänä.

anu kirjoitti...

Woi sinua toivon pikaista paranemista!!! Minun on äidilläni ollut poskiontelotulehduksia aivan hirveästi ja olen nähnyt millaista se on:(
Voimia!!!

katriina kirjoitti...

Voi raukkaa, ei ole häävi olo varmasti! Jaksa kuitenkin uskoa paranemiseen, sillä se paranee ennen pitkää. Älä kiirehdi, ajattele, että paranet.

Sooloilija kirjoitti...

Elisa, Anu ja Katriina;
kiitos kun valatte uskoa, ja tottahan se on, paraneehan se tauti joskus. Päivät vain tuntuvat tosi pitkiltä kun koko ajan tiedostaa sairastamisen.. Mutta kyllä se tästä.

Anonyymi kirjoitti...

Suklaan tervehdyttävä voima on myös ihmeellinen. Paranemista!

Krisu

noeijoo/eicka kirjoitti...

No kurjaa, muistan vielä hyvin oman kolmen viikon sairastamisen, se tuntui ikuisuudelta. Suklaa auttaa mihin vain..

Sooloilija kirjoitti...

Krisu ja Eicka,
muuten menisi jo ihan kivasti viikon tiiviin sairastamisen jälkeen, mutta korvat on niiin tukossa. Se on inhottavaa ja ärsyttävää, menee hermot helposti kun korvissa vain kaikuu..