keskiviikko 15. lokakuuta 2008

Päivän kuvapiristäjä


Kun kaipaan piristystä päivään, kaivan näköjään taas vaihteeksi blogikuvien arkistosta kuvan Jeffrey Dean Morganista. Jeffreyn ura on nyt kovasti nousujohteinen, vilkaisu imdb:n tietoihin kertoo sen, että hän filmaa parhaillaan useampaa elokuvaa, jotka valmistuvat tämän ja ensi vuoden puolella.

Yksi elokuvista on nimeltään Taking Woodstock, joka kertoo vuoden 1969 kesästä, jolloin Woodstockin festivaali muutti monenkin elämää. Tämän elokuvan ohjaaja on Ang Lee. Luvassa on komediallista musiikkidraamaa, kuullostaa mielenkiintoiselta. Musiikkia Woodstockista, aiai, oikein mieleen..

Ihailen kovasti Ang Leen tuotantoa, viimeisimpänä näin muutama viikko sitten Lust, Cautionin, jota kehuin kovasti. Ang Lee on upea henkilöohjaaja, hän tuntuu panostavan näyttelijän herkkään ja läsnäolevaan näyttelemiseen; hän saa näyttelijöistään aina paljon tunnetiloja esille. Usein jälki on hengästyttävän kaunista katseltavaa. Brokeback Mountain on siitä ehkä paras esimerkki.

Kuvassa Jeffrey Dean Morgan näyttää hyvin paljon espanjalaiselta Javier Bardemilta, joka myös on ollut paljon esillä, hänen uusinta työtään tässä odotellessa (= Woody Allenin Vicky Cristina Barcelona).

7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Huoh, kyllähän tätä miestä on tuijoteltu Supernaturalissa ja Greyn anatomiassa aikoinaan. Tuota Barcelona-leffaa odotan koska näimme viime vuoden reissulla kun sitä kuvattiin ;O)

Sooloilija kirjoitti...

Mikaela, ai näit kuvauksia? Näitkö läheltäkin, entä näyttelijöitä, entä Allenia? Kaipaa lisää tietoa!!

Elisa kirjoitti...

Minäkin fanitan noita molempia miekkosia!! Greyn anatomiaa tosiaan kuolattiin nenu ruudussa Jeffrey Dean Morgania, voi miksi, hänen roolihahmonsa piti kuolla? SMAK!

Kiitos päivän piristyksestä!

Merja kirjoitti...

Morgan on kyllä karismaattinen mies, ei käy kieltäminen..

Lust, Caution on vielä näkemättä. Kiitos muistutuksesta, pitää ottaa ensi viikonlopun ohjelmaan!

Anne kirjoitti...

Tunnen hirveän huonosti ohjaajia, mutta Ang Leen nimi jäi mieleen juuri tuosta Brokeback Mountainista. Pitää yrittää etsiä hänen muutkin ohjauksensa katsottavaksi. Kiitos vinkistä!!

Sooloilija kirjoitti...

Merja ja Anne, kiva kun voin antaa vinkkejä ja muistutuksia. Minäkin saan aina teidän blogeista mm. hyviä kirjavinkkejä ym..

Anonyymi kirjoitti...

Pöh, en nähnyt kuin kuvausauton, ne kuvasi jotain ajokohtausta. Ilmeisesti Woody oli Jeepin etuistuimella ohjaamassa koska siinä oli pieni pörrötukkainen mies mutta en mene vannomaan joten en rehentele turhia vaan sanon että näin kun kuvattiin ajokohtausta ;O) Lisäksi kaupungissa oli kuvaustelineitä ympäriinsä useammassa kadunkulmassa..