perjantai 31. lokakuuta 2008

Sain komean pystin!

Sain Kasvu ihmiseksi-blogin Vicki Li:ltä tämän komean pystin. Kiitos, tosi iloiseksi tulin maininnasta.

Haluaisin jakaa tämän pystin eteenpäin kaikille blogeille, joita luen säännöllisesti, sillä vierailen teidän jokaisen blogissa lähes päivittäin juuri siksi, että nautin jokaisen erilaisesta näkökulmasta, taiteellisuudesta, luovuudesta ja näppäryydestä. On sitten kyse taiteen tekemisestä, käsitöistä, ruuasta tai elämän ihmettelemisestä.

En pysty, edellisten kunniamainintojen tapaan, jakamaan tätä eteenpäin vain viidelle..

9 kommenttia:

katriina kirjoitti...

Onnea, olet sen ja monen muunkin tunnustuksen arvoinen!

Minultakin olisit saanut useita pystejä, en vain jaksa paneutua niihin. Viime vuonna erilaisiin meemeihin ja tunnustusten jakamiseen meni tunnollisella ihmisellä paljon aikaa. Tänä vuonna päätin luopua siitä.

Sooloilija kirjoitti...

Kiitos Katriina ihanasta kommentista.
Minäkin tosiaan jaan näin ajatuksena tämänkin pystin kaikille,eli myös sinulle.. Mutten nyt tällä kertaa nimeä ketään erikseen kirjoituksissani.

arleena kirjoitti...

Minä yhdyn sanoihisi, juuri näin ajattelen. Kaikki, jotka blogissani käytte olette pystin ansainneet. Sinä sooloilija olet siinä mukana.

Elisa kirjoitti...

Onneksi olkoon!! Sinulla on ihana blogi! Olet totta tosiaan komean pystin - itseasiassa monia komeita pystejä- ansainnut.

Hyvää pyhäinpäivää!

Sooloilija kirjoitti...

Arleena ja Elisa,kiitos teillekin ihanista kommenteista. Saa suupielet ylöspäin tuollaiset kannustavat kommentit..
Hyvää lauantaista pyhäpäivää!

Papi kirjoitti...

Onnea täältäkin pystyn johdosta. Täällä on tosiaankin aina kivaa käydä lukemassa juttujasi ja mielipiteitäsi. Osaat kirjoittaa kiihkottomasti, mutta kuitenkin säilyttäen oman kantasi.

Sooloilija kirjoitti...

Kiitos Papi, mieltä lämmittävä onnittelu.

Anonyymi kirjoitti...

Täällä käyn joka päivä katsomassa juttusi ja odotan päivityksiä. Täällä on mukava henki ja mielenkiintoista luettavaa. Pysti on oikeassa osoitteessa.

eicka

Sooloilija kirjoitti...

Kiitos Eicka, samoin; käyn luonasi kylässä päivittäin..