maanantai 6. lokakuuta 2008

Sateinen maanantai


Olen antibioottikuurin täysin uuvuttama, siksi en jaksa tänne juuri nyt kovin paljon kirjoitella. Päivän aikana käyn kyllä lukemassa teidän muiden blogeja. Jos olisin työelämässä nyt, joutuisin olemaan töistä pois monta viikkoa.. Nyt saan kotona levätä rauhassa, mutta on turhauttavaa kun on niin väsynyt, ettei ihan oikeasti jaksa tehdä paljonkaan..


Makuunilla on tällä viikolla puolen hinnan hintahulinat, kaikki mahdolliset dvd:t on puoleen hintaan. Niinpä raahauduin muutaman sadan metrin päähän liikkeeseen ja vuokrasin tyttärille Risto Räppääjä-elokuvan ja itselleni Leijapojat-elokuvan. En ole lukenut samannimistä Khaleid Hosseinin kirjaa, joten tarina ei ole kovin tuttu. Elokuvaa on kehuttu, joten mielenkiinnolla rupean sitä katsomaan. Kerron myöhemmin mitä pidin.

6 kommenttia:

katriina kirjoitti...

Juuri tuon Leijapojan minäkin olen halunnut nähdä, ehkä tällä viikolla saan myös raahattua itseni Makuuniin. Oliskohan täälläkin tarjouksessa, ehkä se on valtakunnallinen kampanja.

marko77 kirjoitti...

Jaksamista sinulle! :) Tuo elokuvahan on loistava - tosin kannattaa varata nessuja muutama tsipale ennenkuin lähdet katsomaan elokuvaa..;(

Elisa kirjoitti...

Voimia ja jaksua sinne! Lähetän sinulle lämmintä, positiivista energiaa ja parantumista roppakaupalla!! Kerro mitä tykkäsit Leijapojasta.

Sooloilija kirjoitti...

Katriina, Marko ja Elisa; kiitos jaksuista.
En ole vielä katsonut elokuvaa, kerron sitten..

Mikaela kirjoitti...

Kiitti tosta Makuuni-vinkistä, nimittäin flunssa taisi nujertaa minut ja mietinkin että miten sen ajan saa kulumaan ;O)

Sooloilija kirjoitti...

Mikaela, juu Makuunin puolen hinnan kampanja on voimassa 12.10 asti eli koko viikon.