tiistai 11. marraskuuta 2008

Kirpputoripäivä ja elokuvatarjontaa


Pitkästä aikaa kävin kirpparikierroksella, keskustan itsepalvelupaikassa vietin reilun tunnin syventyneenä mm. dvd-elokuviin ja kaikkeen muuhun tavaraan. Ostin tämän Moonlight Milen, koska olen sen kerran nähnyt ja se on hyvä elokuva. Toinen syy on se, että ostan kaikki Jake Gyllenhaalin elokuvat. Nyt ei taida puuttua kuin viimeisimmät; Zodiac ja Rendition.

Saisi Gyllis tehdä enemmän elokuvia, nyt on odotusaika aina hänen seuraavaan elokuvaansa liian pitkä..


Kirjastoon tein varauksen seuraavista elokuvista: Juno (jota en ole nähnyt, mutta tyttäreni on nähnyt. Pääroolissa mainioksi kehuttu Ellen Paige), Nyt tai ei koskaan - The Buckett List (Jack Nicholsonin ja Morgan Freemanin ilotulitusta vakavalla aiheella) sekä Ladies in Lavender (brittidraamaa Judi Denchin kera).

Katsoin Katriinan suosittelemana mm. italialaisen elokuvan Leipää ja tulppaaneja (kirjastosta siis). Se oli mukava tarina italialaisesta kotirouvasta, joka jää bussimatkailijoiden kyydistä jossain päin Italiaa ja päättää nähdä vihdoinkin Venetsian. Hyvä tarina naisesta, joka huomaa olevansa kaikille läheisilleen itsestäänselvyys. Sivujuoneen oli ympätty vähän turhaan koomisuutta, joka italialaiseen tapaan oli hieman yliampuvaa. Muuten pisti miettimään tämä elokuva..


Tähän loppuun vielä suloinen vauvakuva, jota Nicole Kidman oli esitellyt Oprah Showssa.. Eli Nicole Kidman ja Sunday-vauva. Teksasin taivaan alla-blogin Sarilla oli tänään ihastuttava kuva Gwen Stefanista ja hänen poikavauvastaan, joten minäkin intouduin laittamaan tämän iltapäivälehdestä löytyneen vauvakuvan. Meillä kävi eilen kylässä pikkuvieras, 3-vuotias sukulaistyttönen, jonka kanssa omat jo isot tyttäreni kilvan halusivat leikkiä..

10 kommenttia:

PupuLihavisto kirjoitti...

Mulla on kans tuo Juno varauksessa. Oon tullu ihan riippuvaiseksi kaupunginkirjaston elokuvatarjonnasta, uutuusleffat on säännöllisesti käytävä läpi, halvaksi tulee verrattuna leffavuokraamojen hintoihin:)

pikkujutut kirjoitti...

Juno oli erilainen mutta tykkasin. The Buckett list oli hyva. Mutta nuo kaksi vanhaa herraa ei varmasti huonoa osaisi edes tehda.

Meidan taloon on syntynyt pieni poika, nyt kuukauden ikainen ja on niin pieni ja suloinen.Onneksi vauvakuumeilut on ohi muuten olisi vaaranpaikka.

Sooloilija kirjoitti...

Pupulihavisto, kumpikohan sen Junon ensin saa? Joskus käyn Makuunin listoilla katsomassa mitä elokuvia olisi ja sitten menen kirjaston haun puolelle tsekkaamaan joko olisi kirjastolla tarjolla..

Samaa kehua olen kuullut Nicholsonin ja Freemanin elokuvasta, ovat jo ihan legendaarisia..

Ei ole eikä tule vauvoja tännekään enää, ei ole miestäkään, eikä muutenkaan. Mutta kovasti vauvoja ihailen, ovat kerrassaan viattomia mussukoita.

Anonyymi kirjoitti...

Et todellakaan ole ainut jonka mielestä Gyllis tekee liian harvoin leffoja..

katriina kirjoitti...

Tunnelma kuvassa on ihanan pysähtynyt. Vastasyntyneen nähdessäni aika tuntuu muutenkin aina pysähtyvän, heissä on jotakin ikuista ja ihmeellistä.

Ehkä Leipää ja tulppaaneja tekee aina vaikutuksen minuun siksi, että olen itsekin samanlainen vanha rouva, joka haluaisi välillä repäistä itsensä eri kiertoradalle ;-)

Sooloilija kirjoitti...

Kannattaa tsekata tuo Sarin laittama Gwen Stefaninkin vauvakuva.
Itse saan vauvoista aina energiaa ja jonkinlaista uskoa siihen, että elämä jatkuu..

Tuo Leipää ja tulppaaneja antoi hyvän kuvan Venetsiasta, myös siitä mitä sieltä löytyy turistilaumojen, palatsien ja kirkkojen takaa.. Pieniä, sieviä asuntoja, kissoja ja kapeita kujia..Ihmisiä, jotka tekevät siellä töitä..

Sooloilija kirjoitti...

Mikaelalle (ja Katriinallekin) piti vielä lisätä, että ensi vuonna taidamme nähdä Gylliksen sitten useammassakin leffassa..

Papi kirjoitti...

On nämä vauvakuvat aina hyvin hellyyttäviä ja kauniita, kovasti paljon onnea uusille ihmisille ja vanhemmilleen.

Junoa en olekaan nähnyt, mutta eilen jäin tuijottamaan jälleen kerran (olisiko kolmas) Lost in Translationia, se tuli Subin leffakanavalta. Siinä on oudon hieno tunnelma alusta loppuun saakka. Tää tykkäilee aivan älyttömän paljon.

david santos kirjoitti...

Well, well, well!
The Children are the future of World!!!
Have a great and pretty Day!!!

Sari kirjoitti...

Kivoja leffoja sulla katseltavien listalla ja enpä ole nähnyt noista mitään. Junon haluaisin itsekin nähdä, mutta laitanpa nuo pari muutakin ylös...

Onpas tosi aito ja hellyyttävä kuva Nicolesta ja Sunday-vaavista. Mikähän se näissä pikkuisissa onkin niin ihanaa, että aina huokailuttaa! Niin ja kiitos linkityksestä, kyllä Gweninkin Zuma-poika on tosi hellu...