torstai 13. marraskuuta 2008

Herätys viideltä - missä vika?

Tänä aamuna heräsin viideltä, se on epätavallista. Kuuteen mennessä sain jo pannarin uuniin, sytytin kynttilän ja tuikun palamaan, avasin tv:n ja tietokoneen, jatkoin illalla aloittamaani K.D. Langin Watershed-levyn kuuntelua.. (josta lisää myöhemmin)


Haaveilin aamuviideltä myös aloittavani jonkin kirjastosta lainaamani elokuvan katsomisen, mutta en silti jaksanut. (Lainasin; Orlandon, L'amore di Marjan ja Ihon alla-elokuvan). Mutta elokuvan katsominen vaatii aina keskittymistä lähes kahdeksi tunniksi. Aamut ovat yleensäkin enemmän yhtä palapeliä: vähän sieltä ja täältä hommaamista.

Miksi en useammin herää aikaisin, paljon ennen lasten herättämistä. Tämähän on hyvää, omaa, hiljaista aikaa. Kaikkea kun voi kuunnella korvakuulokkeilla.

Nyt kahville ja pannarille. Uutisten silmäilyä..

9 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Aamut ovat parhaita!

Minä nousen aikaisin jotta kerkiän herätä, nauttia rauhassa aamiaisen, lueskella ja joskus teen töitäkin ennenkuin se härdelli alkaa duunissa. Kiireetön hetki aamuisin auttaa jaksamaan.

Parhaat ideat tulevat myös aamuisin.

Papi kirjoitti...

Huomenta ja tervetuloa aamuvirkkujen kerhoon!

Sooloilija kirjoitti...

Huomenta Lepis ja Papi. Nyt minua väsyttää ihan kamalasti, kello on pian varttia vaille 10..

katrilli kirjoitti...

Hei !

Tervetuloa aamuvirkkuihin. Minustakin on ihana herätä aikaisemmin kuin lapset ja aloittaa päivä kaikessa rauhassa. Mie olen yleensäkin "parhaimmillani" aamupäivällä, iltapäivällä voimat alkavat hiipua vähitellen ja kivut tulevat pahemmiksi ja illasta pitää ottaa päikkärit. Jokainen tarvitsee ihan omaa aikaa, jolloin saa tehdä ihan mitä haluaa.

Mukavaa päivää Sinulle !

Halauksin katrilli

katriina kirjoitti...

Minä heräsin poikeeuksellisesti vasta puoli kymmeneltä ja onnellisena siitä, mutta voi kuvauksestasi kuvitella aamun ihanan tunnelman. Pannarin haju herätti sitten lapsetkin varmasti pehmeään aamuun.

K.D. Lang on kiinnostanut arvostelujen perusteella pitkään, mutta en ole toistaiseksi tullut kuunnelleeksi mitään. Taas kerran: onneksi on youtube.

Anonyymi kirjoitti...

Tsih, katoin nopeesti että oot tehnyt Keanusta jutun ;O) aamurähmät silmistä saatuani tajusin lukea jo tekstinkin..En siis ole aamuihminen..

Sooloilija kirjoitti...

Katrilli, vaikka kuinka tiedän, että aamut olisivat ihania yksinään niin silti nukun yleensä aina siihen asti kunnes lapset pitää herättää kouluun.

Katriina, silloin tällöin on ihana nukkua pitkään..vaikka ehkä herätessä tuntuukin, että päivä on jo pitkällä..

Katriina ja Mikaela; K.D. Lang on erikoislaatuinen, erittäin herkkä-ääninen laulaja, vaikka on ulkonäöltään aika miesmäinen.. Laulut ovat suurelta osin rakkauslauluja, persoonallisia, hyviä tekstejä. Kannattaa tutustua. (Tuossa kuvakulmassa näyttää ehkä vähän tosiaankin Keanu Reevesiltä).

Krisu kirjoitti...

Voi apua... en ole aamuihminen sitten ollenkaan! Kesälläkin ainoa, mikä piti päivät jotenkin kuosissa ja aamupuuron aikataulussa oli Seranon perhe. Mun päässä ihan surisee, kun joudun heräämään puoli seiskalta neljänä koulupaiävänä viidestä, kun aina joku menee kahdeksaan kouluun. Torstai on ainoa päivä, että saa nukua EDES puoli kahdeksaan. Mä alan tikittää kirkkaasti vasta illalla. Kun pojat menevät nukkumaan yhdeksän korvilla, saatan esimerkiksi aloittaa vaikka minkä leivontaprojektin. Siis jos olen kotona, enkä töissä. :)

Sooloilija kirjoitti...

Krisu, jostain syystä heräsin myös tänään perjantaina klo 5. Mutta nyt en noussut ylös ja sitten yhtäkkiä olikin 7.30 kun seuraavan kerran katsoin kelloa..

Yleensä olen sellainen, että siinä iltayhdeksän jälkeen piristyn. Minäkin leivon usein iltaisin..