torstai 13. marraskuuta 2008

Lost Roomia seuraamaan


No nyt pääsee pitkästä aikaa näkemään ihanaa Peter Krausea. Mullan alla-sarjasta on jo pitkä aika, mutta nyt Krause tulee huolestuneen näköisenä miehenä draamaa ja scifiä yhdistävässä 6-osaisessa minisarjassa. Parin tunnin kuluttua on oltava taas tv:n ääressä..

Iltakävelylle oli aikomus, mutta en lähtenyt. On niin vahva halu vain käpertyä kodin lämpöön, kynttilöiden valoon. Pieni kevyt lumikerros satoi alkuillasta ja ulkona on pakkasta -2 astetta. Huomenna aamusta lähden kävelylle, tapaan kaupungilla ystävän, ja mietimme mihin kahvilaan menisimme..

4 kommenttia:

Papi kirjoitti...

Mullan alla oli hyvä sarja ja oli mukavaa katsoa ainakin minulle uusia kasvoja. Tykkäsin myös siitä toisesta veljeksestä.

En katsonut uuden sarjan ekaa jaksoa, oliko hyvä? Olen ihan tietoisesti karsinut tv:n katseluani. Jossain vaiheessa tuntui, että olin ihan sarjakoukussa eikä se ollut enää kivaa. Mutta Tudorseja seurasin ja aion seurata, kun se joskus taas alkaa.

Anonyymi kirjoitti...

Mulla on tuo digiboksilla, ajattelin katsoa viikonloppuna onko mistään kotoisin ;O)

katriina kirjoitti...

Lunta ja pakkasta, onneksi olkoon!
Toivotan myös mukavaa tapaamista ystävän kanssa.

Sooloilija kirjoitti...

Papi, ainahan se on tottuminen uuteen sarjaan, mutta tykkäsin Lost Roomista. Siinä oli jotain erilaista, kiehtovaa..

Tiedostan, että katson liikaa telkkaria tällä hetkellä, mutta jostain syystä tulee vain katsottua. Aloitan aina uudet sarjat. Ja jos ei kahden jakson jälkeen sytytä niin lopetan seuraamisen.. Esim. Mad Menille lämpenin todella vasta nyt tällä viikolla kun tuli toinen jakso. Eka jaksokin oli kohtalainen, mutta siinä vasta tutustui uusiin ihmisiin. Mad Men on nyt mun suosikki!

Mikaela, kerrohan sitten mitä tykkäsit..

Katriina, lumi valaisee! Tänään perjantaina on aurinkokin paistanut ja pakkasta on ollut koko päivän. Jess, loppuikohan vihdoinkin vesisateiset plussakelit täällä korkeudella...