perjantai 19. joulukuuta 2008

Hienoja joulukoristeitaPerinteeksi on muodostunut käydä katsomassa kaupunkimme pääkirjaston joulukuusta, korkeaa ja komeaa. Koristeetkin siinä vaihtuvat aina silloin tällöin. Tälle vuodelle oli joku askarrellut vanhoista kirjoista näin hienoja koristeita!

Kirjastosta muodostui tänään oikein kunnon 'kaupunkilaisen olohuone' kun ystävän kanssa nautimme keittolounaatkin siellä, lainasin dvd-elokuvan, palautin kirjoja ja tapasin siellä myös entisiä työkavereita. (Juu, pätkätyöläisenä olen ehtinyt olla töissä myös kirjastossa). Kodin rauhaan oli hyvä sitten vetäytyä siivoamaan ja olemaan epäsosiaalinen.. ;)

8 kommenttia:

katriina kirjoitti...

Onpa kiva idea! Ihailen kaikkia, jotka osaavat keksiä ja toteuttaa tällaisia, minulta kun puuttuu se osa päästä kokonaan.

Kirjastot ovat paikkoja, joissa viihtyy. Tykkään tuostakin talosta, vaikka minun aikanani se vanha kirjasto oli houkutteleva monine kerroksineen. Yhtä jännittävä se on museonakin.

Sooloilija kirjoitti...

Katriina, minä en ole koskaan käynyt vanhassa kirjastossa, olenhan asunut Oulussa vasta 20 vuotta. Tunsin pari ihmistä, jotka olivat olleet töissä siellä vanhassa ja olivat ny tässä 'uudessa', joka on rakennettu siis vuonna.. En muista, 70-luvun lopussako?

Vicki Li kirjoitti...

Luin nyt korvapolireissustasi ja olen iloinen,että pääsit sinne. Kyllä se juttu nyt kunnolla tutkitaan (ja sitten vasta hutkitaan)

david santos kirjoitti...

Brilliant!!!!
Have a nice weekend!!!!!!

Papi kirjoitti...

Hieno koriste, mutta vähän kyllä hirvittää..kirjan sivuista tehty. t. kirjatoukka.

Sooloilija kirjoitti...

Vicki Li, tosiaankin oli hyvä nyt tässä vaiheessa päästä sinne polille. Nyt pitäisi vähentää sitä kahvia ja suolaa, lääkärin suosituksesta. Korva ei pidä niistä aineista. Päivän ensimmäistä kahvikupillista tässä juuri hörpin. Se onkin sitten siinä, loppupäivä teetä..

David Sanots, thank you.

Papi, no, ne on niitä lainauksesta poistettuja, huonokuntoiseksi menneitä kirjoja, joista on sitten hankinnassa tilattu uudet kappaleet..

arleena kirjoitti...

Kiva joulukuusen koristeidea. Onneksi tai vai valitetavasti meillä on ns ikuiset kuusenkoristeet, eivät kai lopu koskaan

pikkujutut kirjoitti...

Hauskoja koristeita.On melkein kokeiltava itsekin.
Hyva, etta paasit jo sinne korvapkl:lle. Toivotaan etta odotusaika kuvauksiin olisi mahdollisimman lyhyt.