tiistai 30. joulukuuta 2008

Minulla on liikaa astioita, luultavimmin..

Kylläpäs on värikästä ja monenkirjavaa astiaa täällä Sooloilijan kodissa. Tästä astiankuivatustelineestä haaveilin jo keväällä kun asuin vielä edellisessä asunnossa, jossa oli pienempi keittiö. Nyt uudessa asunnossa on kyllä hyvin kaappitilaa, mutta olemme tyttärien kanssa kovia käyttämään astioita eli tiskiä tulee.

Äitini oli sen kai huomannut tässä syksyn aikana ja osti minulle joululahjaksi tämän telineen. Ja se sopii meille just eikä melkein! Siihen on paljon mukavampi nostella mukeja kuivumaan kun ne äkkiä pyöräyttää puhtaiksi. Minä kun harrastan sellaista pikatiskausta, että tiskiainetta kuppiin ja juoksevan veden alla tiskaan, aika usein. .
Tiskikaappi on aina täynnä, eikä kuopus tiskatessaan edes yllä niille tiskikaappien hyllyille ilman jakkaraa.

Näin pitkän tarinan sain aikaiseksi huippuesineestä nimeltään astiankuivausteline. Sillä kai sitä kutsutaan.
Yllättävää oli, että Oulunkaan kokoisessa kaupungissa niitä ei tahtonut löytyä mistään. Muovisia oli ollut tarjolla, muttei puisia, tosi yllättävää!! Joten tämän pukki sitten haki Ikeasta, Ruotsin puolelta, kuulemma.

********

Ja koska Uusi vuosi koittaa parin päivän kuluttua, aion tehdä jotain tälle blogillekin. Jutut pysyvät ennallaan, mutta blogipohja saattaa muuttua. Ja jos totean, ettei se ole hyvä, saattaa se muuttua toisenkin kerran.. Älkää hämmentykö. Tulen käyttämään valmiita pohjia kun en ole vielä niin taitava tämän koneen käytössä, että osaisin luoda tai tilata jostain erikoisia pohjia..

Melkein vuosi on tullut katseltua tätä sinistä pallopohjaa. Eikös olisi aika jo muutoksen... Seuratakaa tilannetta.. ;D

10 kommenttia:

Elegia kirjoitti...

Tyylikäs teline ja hauskat mukit. Kyllähän niistä saa aikaiseksi sanasen jos toisenkin ;)

Odotan innolla uutta ulkoasuasi. Ei sillä, että nykyisessä olisi jotain vikaa, mutta niissä valmiisa pohjissakin on paljon kauniita. Itse olen jäänyt koukkuun pohjien vaihteluun ;)

violet kirjoitti...

Meillä oli tuo tismalleen sama teline monta vuotta. Sitten meni rikki, korjattiinkin mutta hajosi lopullisesti ja joutui roskiin. Nyt ei ole mitään tilalla.

Anonyymi kirjoitti...

Sulle onkin juttuhaaste blogissani ;O)

pikkujutut kirjoitti...

Meillakin oli samanlainen teline ja muuton myota sille ei tullut tilaa ja se on nyt mokilla, siis suomessa. taalla olisi ehdoton kaytossa, muoviset kun tuppaavat olemaan todella rumia ja astiakaappejahan ei nailla leveyksilla ole.

Sooloilija kirjoitti...

Elegia, juu kohta pohja vaihtuu.. Olen ihaillut sinun hienoja blogipohjiasi, ovat niin tunnelmallisia..

Violet, eivät kai ole kovin pitkäikäisiä nämä telineet, usein aika heppoisasti tehty.

Mikaela, hyvä haaste, mietin sitä. Seuraa blogiani..

Pikkujutut, teline vaatii oman tilan, onneksi meillä on tiskitasoa johon se mahtuu. Hyvät kuivauskaapitkin on, mutta kuten totesin; täynnä astioita ovat kaikki hyllyt..

violet kirjoitti...

Minusta se teline kesti yllättävänkin pitkään niin halvaksi.
Meillä ei mitään kuivauskaappeja ole koskaan ollutkaan joten tuo on ollut hyvä.

Tuima kirjoitti...

Mukit on kivoja, bongasin yhden jollainen meidänkin astiakaapista taitaa löytyä :)

Minä en osaa väsätä mitään pohjia itse - onneksi on SusuPetal joka osaa :)

Vicki Li kirjoitti...

Puinen teline on elämänläheinen ja sievä käyttöesine. Sitä tulee iloiseksi pienestä, mutta nappiin menneestä lahjasta. Ihana työ tyttösi kortti ja lahja.

Ilona kirjoitti...

Samanlaisen kuivaustelineen haluaisin itsekin. Tiskaan noin kahdesti viikossa ja astioita on niin paljon, ettei kaikki mahdu kuivauskaappiin. Hellan päällä niitä kuivailen, mutta suunnitelmissa on hankkia teline.

arleena kirjoitti...

Kauniit mukit ja astiat ovatkin kuivaustelineellä oikea keittiön piristäjä.