tiistai 27. tammikuuta 2009

Tämän miehen haluaisin terapeutikseni


Tänään alkoi uusi sarja, joka vangitsi yksinkertaisuudessaan minut heti! Terapiassa - In Treatment on juuri Golden Globella palkittu sarja, mm. pääosan terapeuttia näyttelevä Gabriel Byrne palkittiin.

Tätä sarjaherkkua Yle viisaasti näyttää kaksi puolen tunnin jaksoa peräkkäin. Tiistaina ja torstaina. Näemme siis kai neljä jaksoa viikossa, jos oikein ymmärsin.

Ja mikä nerokas idea: puolen tunnin jaksossa on aina vain kaksi näyttelijää: terapeutti ja potilas. Tätä aion nyt seurata, sillä mielestäni tämän sarjan hohto on juuri sen yksinkertaisuus. Ja koska se on HBO:n sarja, se uskaltaa käsitellä arempiakin asioita, suorin sanoin.


... Mutta jos Gabriel Byrne olisi terapeuttini, voisi käydä kuin ensimmäisen jakson naispotilaalle... Ihastuminen ja rakastuminen terapeuttiin.

Gabriel Byrnessä on jotain hyvin samaa kuin Al Pacinossa. Näkeekö kukaan muu yhtäläisyyttä?

15 kommenttia:

tiinanen kirjoitti...

Joo. Se on toi nenä.

Yaelian kirjoitti...

Gabriel Byrne on tosiaankin ihana! Tuo sarja on alunperin israelilainen sarja, joka adoptoitiin Yhdysvaltoihin ja muunnettiin sinne sopivaksi versioksi.Täällä alkuperäinen sarja sai hurjat katselijaluvut.Olen nähnyt myös tuon amerikkalaisen version jaksoja, aika uskollisesti on menty alkuperäisen sarjan mukaisesti.Välillä tulee aina verrattua israelilaista versiota ja sitten tuota amerikkalaista versiota....

Anonyymi kirjoitti...

Minusta tämä olisi HYVIN vaarallista. Byrne on niin samperin charmantti mies että terapia-istunnoista tulisi kuolausistuntoja??Se on se irlantilainen veri...

violet kirjoitti...

joo, samaa näköä kuin Al Pacinossa mutta ekassa kuvassa luulin olevan
Willem Dafoe.

arleena kirjoitti...

Juuri vilahti teeveessä tuon sarjan mainos ja lumoiduin melkein miehen katseen alle. Pitäisikö katsoa, kun kerroit tästä niin täytyy.

Muuten minulle tuli myös AlPacino mieleen samantyyppinen ja ne silmät, niin Al Pacinollakin

katriina kirjoitti...

Gabriel Byrne on niin sielukas ja charmantti, etta haneen rakastuu joka roolissa. Ensimmainen ihastukseni oli Pikku naisia.

/n'ppikseni el'' ihan omaa el'm''ns'/_

Sooloilija kirjoitti...

Siis me kaikki ihaillaan Gabrielia (jolla on niin ihana nimikin!). Aikuinen ja karismaattinen mies.

Lopputeksteistä tosiaan huomasin, että nimissä vilahtelee israelilaistyyppisiä nimiä, mutta en tiennyt, että ohjelman alkuperä on sieltä, kiitos Yaelian tiedosta.

Sari kirjoitti...

Tämä sarjauutuus on mennyt minulta ohitse, mutta toisaalta meillä ei myöskään näy HBO, joten eipä ihme. Harmitus, tämä olisi voinutkin olla mielenkiintoista katseltavaa. Gabriel Byrne mukaanluettuna ;-)

Täällä alkoi viime viikolla pyörimään myös mielenkiintoiselta vaikuttava uusi draama-sarja Lie To Me. Mä kirjoitan vähän siitä blogiini, käyhän kurkkaamassa.

Papi kirjoitti...

Multa on myös mennyt tämä sarja ihan ohi. Mutta karismaattinen terapeutti tuo kaveri on.

Onko Geishat vielä tallella :)

Sooloilija kirjoitti...

Sari, tulen katsomaan juttuasi uudesta sarjasta.

Papi, se sarja alkoi eilen tiistaina. Ja toiset kaksi jaksoa tulevat torstain myöhäisillassa.

Tänään kävi vieraita ja laitoin geishoja kahvipöytään, paitsi että omat tyttäret kahmi niistä suurimman osan.. On se kumma juttu.. Itse en ole syönyt vielä ainuttakaan. Sitäkin ihmettelen.

Hane kirjoitti...

Mäkin aloin katsomaan ihan Byrnen takia tuota(kin) sarjaa. Olen katsonut melkein kaikki leffat missä hän on...On vaan niin ilo silmälle ;O)Sarjakin vaikuttaa ihan hyvältä...

Elisa kirjoitti...

Kiitos vinkistä! Tämä pitää katsoa ensi viikolla!!! Olet aivan mainio, sinulla on aina tiedossa kaikki uudet huippujutut!

Sooloilija kirjoitti...

Ihanaa, tällä viikolla olen katsonut siis 4 jaksoa. Ensi viikolla tiistaina ja torstaina sitten taas. Koukussa ollaan!

-Anne- kirjoitti...

Minä en tuon miehen vastaanotosta lähtisi pois ollenkaan.

En tosin ole ehtinyt katsoa kuin 2 ensimmäistä jaksoa - muut olen laittanut ylös - tai niin luulin. Minulta on ihan mennyt ohi että sarjaa tulee myös torstaisin!!! Epäreilua!!

-Anne- kirjoitti...

Niin, ja piti kirjoittaa että vastaanotolta, ei -osta, hoono soomi...