tiistai 10. helmikuuta 2009

Äiti kylässä - ei jouda postailemaan


.. Siksi laitan tähän ihanaisen kuvan näyttelijä Jon Hammista, Mad Menin Don Draperista. Aika erilainen on hänen oikea minänsä ulkonäöltään. Ihan tähän nyt teille kaikille tiistaipäivän piristykseksi. Äitini on meillä yökyläilemässä, ei tässä jouda rauhassa mitään syvällisempiä kirjoittelemaan. Eikä äitini edes tiedä, että minulla on blogi, joten nytkin tässä vähän kuin 'salassa' istuskelen.. Pyykille olen menossa. Palaillaan..

7 kommenttia:

katriina kirjoitti...

Joskus tekisi mieleni kertoa äidilleni blogista, nyt kun hänelläkin on tietokone. Mutta ei ehkä sittenkään...

Mad Men on minulta edelleen kokematta. Ehkä seuraavalla kerralla huomaan sen ohjelmasta.

Hane kirjoitti...

Aaaah, mun lempisarja tällä hetkellä, ja justa tämän miehen takia ;O)

Sooloilija kirjoitti...

Katriina, katselin just Anttilassa, että siellä on Mad Menin koko 1. tuotantokausi myynnissä. Se olisi kiva myös katsoa putkeen.. Suosittelen..

Hane, eikös olekin ihana tämä Don, eikun Jon ?!

Vicki Li kirjoitti...

Kivannäköinen mies, vaikka en muista nähneeni missään aikaisemmin. En juuri kato telkkaria ja vielä vaähemmän elokuvia. Paitsi että muutama viikko sitten kävin kattomassa Rööperin. Tarina ei ollut kummonen,mutta loistavia näyttelijöitä Edelmann, Hietalahti ja tietnkin ihqu Franzen.

Anonyymi kirjoitti...

Mikä ihmeen Mad Men? Onko tämä nyt jotain telkaariin liittyvää... :o

Yaelian kirjoitti...

Mad Men on ihana sarja, olen nähnyt molemmat kaudet ja odotan että 3 kausi sitten alkaa jossain vaiheessa.Ja Jon Hamm on niiiin komea, varsinkin tuossa kuvassa!

Sooloilija kirjoitti...

Vicki Li, en ole nähnyt Rööperiä, voi olla, että se jää dvd:ltä katsottavaksi. Arvostan myös noita suomalaisia näyttelijöitä, Franzen varsinkin on muuntautumiskykyinen!

Lepis, oioi, hyvä tv-sarja; kertoo 60-luvun New Yorkista, mainosmaailmasta. Tämä Jon Hammin näyttelemä Don on pääosassa, hänen uransa, perheensä, salattu menneisyytensä..

Yaelian, juuri näin ohjemamainoksen, että sub näyttää toisen tuotantokauden heti ensimmäisen perään eli vielä aika pitkään saa nauttia sarjasta.
Milloinkahan kolmas kausi tulee?