maanantai 23. helmikuuta 2009

Muutaman tunnin sulattelun jälkeen..

Kate Winslet oli illan kuningatar!! Tällä hetkellä ei taida olla Katen karisman voittanutta. Kate osaa aina olla nöyrän ystävällinen, mutta silti vahva ja tunteellinen.. Kaikkein liikuttavinta oli kun hän kiitospuheessaan luetteli perheensä ja ystävänsä ja etsi vanhempiaan katsomosta. Hän pyysi isäänsä viheltämään, jotta näkisi lavalta vanhempansa. Heti kuului yleisön joukosta terävä vihellys ja Kate vilkutteli isälleen..

Tämä Anne Hathawayn puku oli ehkä illan ihanin. Anne näyttää prinsessalta ja on varsinainen tyyli-ikoni. Oscaria ei vielä irronnut, mutta hän ehtii kyllä vielä olla ehdokkaana monet kerrat. Ja ihan varmasti ehtii vielä pystin saadakin..


Musta on vaikea ja hieman tylsä gaala-asun väri, kuten näimme mm. Angelina Jolien yllä, mutta tämä pariskunta huomattiin gaalassa: Josh Brolin & Diane Lane. Ihailin heidän sulavaa yhdessäoloaan, sekä punaisella matolla että katsomossa. Aikuinen rakastunut pari on aina mieltä sykähdyttävä näky. Diane Lane kuuluu suosikkinaisnäyttelijöihini, siksi hänet bongasin heti..

Kiinnitin huomiota siihen, että moni tuli Oscargaalaan yksin, tai ainakaan puolisko ei ollut näkyvillä. Esim. Natalie Portman, Jessica Biel, Marisa Tomei ja jopa Reese Witherspoon, missä oli Reesen Jake Gyllenhaal? Sen sijaan Sarah Jessica Parker olisi aina tyylikkäämpi ilman pökkelöä miestään, Matthew Broderickia. Anteeksi, tämä jääköön ainoaksi ilkeäksi kommentikseni.

Ja miksi 16-vuotiaasta Miley Cyrusista meuhkataan niin paljon? Hänestä on luotu lähes imperiumi. Mielestäni vähän turhaan. Onhan hän ikäisekseen lahjakas tyttö, mutta että hän saa Oscargaalassa niin paljon huomiota, on mielestäni jo ihan liioittelua. Hänen pukunsakin jakoi mielipiteet. En tykännyt minä ainakaan. Kuvassa yllä.

Tässä vielä mielipiteet jakanut puku: Sarah Jessica oli kuin suoraan Sinkkuelämää-elokuvasta. Vintagepuvussa oli toisten mielestä liikaa kaikkea aikuiselle naiselle. Mietin minäkin tarvisiko yli nelikymppisen naisen enää niin kovasti haluta näyttää kermakakkumorsiamelta.. Alla sitten samaa tyyliä, eri värillä ja ranskalaisen naisen yllä:

Viime vuoden pääosapystin voittaneen Marion Cotillardin hillittyä, mutta seksikästä tyyliä.

Tässä jutussa en käsittele nyt lainkaan voittajaelokuvia. Niistä sitten aina omassa jutussaan.. Kovasti täytyy elokuvateatterin lippuluukulla vierailla. Pitäisiköhän ostaa sarjalippu..

13 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kate Winslet onnistuu ilmeisesti aina olemaan aito ja raikkaan luonteva ihminen, sehän hänen rooleistaankin paistaa.

Ja totta puhut, SJP näyttää kermakakkupuvussaan itse vanhalta.

katriina

Papi kirjoitti...

Kate on tyylikäs, ei ammu koskaan yli millään hörhöllä.

Tuo SJP:n puku oli pienoinen pettymys. Olen pitänyt häntäkin hillityn tyylikkäänä, sitten aina ripaus jotakin maustetta. Tässä on nyt rinnat ihan liian ylhäällä tyrkyllä, mielestäni.

Elisa kirjoitti...

Marionin musta puku oli hieno!! Minäkin tykkäsin siitä!!

Yaelian kirjoitti...

Oletkin vaihtanut bannerissa Penelopen Kateksi, kiva välillä nähdä uusi naama siellä.Olen iloinen Katen voitosta;hän on ihan uransa alusta saakka kuulunut suosikkeihini.Kaunis tosiaankin tuo Anne Hathawayn puku.Vielä on Oscarin näkemättä...Miley Cyrusin puku kyllä on vähän kamala;välillä ei millään uskoisi että tyttö on vasta 16!

Sooloilija kirjoitti...

Juu vaihdoin Penélopen nyt maaliskuun ajaksi Kateksi, huhtikuussa sitten taas joku toinen..
Penélopea arvosta yhtä paljon kuin Katea, mutta pidän noin kuukauden kerrallaan aina yhtä kuvaa..

Katesta kuva on nyt aika stailattu, hyvin tyylikäs kuva..

Elisa kirjoitti...

Ihana uusi kuva - Katen kuva siis. Mullakin tuli kyyneeet silmiin kun katsoin Katen voittopuhetta. Ihanaa kun Kate voitti!!

Anonyymi kirjoitti...

Tämä oli hyvä kooste! Tällainen vähemmän gaala-asujen päälle ymmärtäväkin sai lisättyä tietoisuuttaan mukavien kommenttisi myötä. Kannatti siis valvoa! :)

PupuLihavisto kirjoitti...

Mun suosikki on tuo Marionin musta tylliupeus:) Myös Penelope Cruzin asusta tykkäilin. Kate Winslet on positiivisella tavalla epähollywoodmainen, jotenkin luonnollisen ja tasapainoisen oloinen, ihana nainen:)

Sari kirjoitti...

Moikka, minun suosikin taidat jo tietääkin, kun olen siitä jo höpissyt, mutta kaunis on Hathawaynkin puku. Ja Diane Lane se on vasta kaunis nainen!

Miley Cyrus on täällä Jenkkilässä niin kova sana nuorten keskuudessa, että häntä vilautellaan joka mahdollisissa tapahtumissa ja halusi varmasti Oscareissa olollaan myös hivenen mainostaa jo pian leffaan tulevaa nuorten elokuvaansa, joka kertoo hänen ns. kaksoiselämästään Hannah Montanana... Ihan turha julkkis minusta ja pyörittää sellaista miljoonabusinestä täällä, ettei tosikaan. Kaikki kaupat pursuavat Hannah Montana, Miley Curys-kamaa ja jopa meidän pikkuneiti alkaa jo hissukseen lämmetä tälle tytölle, josta olen muuten aivan kauhuissani...

Mutta oli kyllä ihana ilta ja pitkään saa taas muistella illan tapahtumia ja näitä upeita pukuja ja pareja ;-) Ja lehdistä voi lukea lisää...

Sari kirjoitti...

Cyrus vai Curys, menee aina senat sakaisin... Cyrus se kuiteskin taitaa olla...

Sooloilija kirjoitti...

Kannatti valvoa, Lepis, mutta vieläkin väsyttää ihan karmeasti! On tiistaiaamu.

PupuL., ranskalainen nainen osaa kantaa tylliunelmansa! Silti tämä Marion Cotillard jää persoonana vähän sivuun, ei tuo itseään esiin, mutta ei ehkä ole tarviskaan.

Penélope oli tällä kertaa hieman kiltimmässä asussa, mutta niin herttaisen kauniina, Audrey Hepburn-tyylisenä..

Sari, täälläkin pyörii Hannah Montana ja meillä 9-vuotias tykkää. Olen itsekin yrittänyt sitä katsoa, mutta en pysty, se on niin tekopirteä. Kaikki siinä on silmilleni liian värikästä ja niin huonosti näyteltyä tekohauskaa, että ihmettelen sitä suosiota!

Mileyn iskä ja äiskä on hyvin saaneet kuuluisuudellaan tyttären esiin. Toivottavasti pysyy järjissään.. Katsoin, että hällekin oli tosi valkoiset kuoret laitettu hampaisiin. Yhdessä lehdessä, joka meillä on, hänellä on ihan tavalliset, aika pienet hampaat, ja nyt oli hammasrivi kasvanut kooltaankin! On se armotonta! Kun ajattelee, että tyttö on vasta 16 v. !

pikkujutut kirjoitti...

SJP:n puku oli karmea, juuri ylaosan osalta.

hannahmontana-bisnes on jotenkin aivan jarkyttavaa ja nyt kun tytar on ohjelmia katsellut, niin vielakin kamalampaa, aidille siis. Onneksi sivutuotteet jaa kauppaan, edes tytar ei niita halua.

Diana Lane a Kate ovat kylla upeita.

marko77 kirjoitti...

Kate on kyllä kaunis nainen ja onneksi hän sai sen Oscarin! :) Tuo Slumdog pitää ainakin käydä katsomassa..