tiistai 24. helmikuuta 2009

Kohtaaminen Toripolliisin luona


Tänään minua jännitti hieman jo heti aamusta. Minulla oli tapaaminen - tärskyt - tällit - treffit : Omenapuun Katriinan kanssa. Ensimmäinen blogitapaamiseni. Tässä toripolliisi-patsaan luona tapasimme ja menimme kauppahalliin munkkikahveille. Aika juoksi kuin siivillä siinä jutellessa. Mehän oltiin jo blogien kautta ihan tuttuja. Tuttavuudesta puuttui enää se varsinainen tapaaminen. Kiitos Katriinalle hauskasta ja syvällisestä tapaamisesta. Näillä iloisilla fiiliksillä jaksan taas pitkään. Voittaako mikään naisten välisiä, luottamuksellisia, hauskoja ja syvällisiä keskusteluja? Enpä nyt keksi tähän hätään..

Toisen ihmisen todellinen kohtaaminen on ehkä tärkeintä tässä elämässämme.

* * * * * * * * *


Edit. illalla: Sillä välin kun me istuimme munkkikahveilla, tapahtui Ruotsissa iloisia asioita, kruununprinsessa Victoria meni vihdoinkin kihloihin Danielinsa kanssa. Onnea säteileville rakastavaisille! Kuninkaalliset häät ovat Tukholmassa kesäkuussa 2010. Pitäisiköhän mennä silloin katsomaan kuninkaallista häähumua..
(Kuva kihlaparista tältä päivältä. Victorialla yllään kihlajaisissaan ihanaa punaista! Ilon ja intohimon väriä. Victoria on tällä hetkellä 31 ja Daniel on 35-vuotias.)

10 kommenttia:

Sari kirjoitti...

Ihana blogitapaaminen! Se tässä bloggailussa on kyllä parasta, että tutustuu mukaviin ihmisiin ja joidenkin kanssa voi tehdä vaikka tärskyt ;-) Mukava päivä varmasti ja tosi kauniisti sanoin, että toisen ihmisen todellinen kohtaaminen on tärkeää.

Mukavaa tiistai-iltaa!

arleena kirjoitti...

Samoin kuin edellinen,
Toisen ihmisen todellinen kohtaaminen on tärkeää.

Turvallisen näköinen toripoliisi kuvasta katsoen.

Yaelian kirjoitti...

Ai kuinka kiva tapaaminen! En ole vielä koskaan tavannut blogituttavuutta;sellainen tapaaminen olisi mukavaa!

Enpä tiennytkään että Victoria oli mennyt kihloihin, onnea hänelle ja sulhaselleen!

katriina kirjoitti...

Polliisin valvonnassa sentään, johan uskalsimme tavata! Jännitti kyllä minuakin, mutta onneksi paljastuit juuri niin kivaksi ihmiseksi kuin olin etukäteen kuvitellutkin. Ja aika kului jutellessa tosiaan kuin siivillä!

Onneksi muuten Oscar-gaala tulee juuri nyt illalla uusintana, että pääsee vielä vähän jyvälle tunnelmasta (pyyhin juuri kyyneleitä Heath Ldgerin perheen puheen jäljiltä).

Ja täältä kuulen vasta Victoriankin uutiset!

Elisa kirjoitti...

Ihanaa kuulla tapaamisestanne!! Ja hienosti osasit pukea sanoiksi: Toisen ihmisen kohtaaminen on ehkä tärkeintä tässä elämässämme.

Olen samaa mieltä!!

Sooloilija kirjoitti...

Kiva oli tavata ja tutustua uuteen ihmiseen.

Katsoin Oscareita koostelähetyksenä vielä uudelleenkin puolisilmällä.

Seurasin uutisista myös tätä kuninkaallista kihlautumista. Pohjoismaalaiseen tyyliin vähän jäyhää, mutta silti ihan sydämellistä. Olisin kaivannut enemmän parin kuhertelua ja sormuksen esittelyä.. Kaarle Kustaa on niin isällinen Victoriaa kohtaan. Ehkä siksikin, että Victoria on tuleva hallitsija.

marko77 kirjoitti...

Voi harmi, kun Victoria on rengastettu..:/ Pöh pöh..

Vicki Li kirjoitti...

Vaude, Sooloilija! Käyp vähä katteeksi, mutta enemmän kuitenkin olen iloinen siitä, että treffasit Katriinan. Tiedoksi vaan, että jos ja kun tulet pääkaupunkiseudulle joskus on käytössäsi opas Vicki Li. Sitten voitais tavata vaikka kolmen sepän patsaalla.
Kiva kun naapurin Vicki sai vihdoin siipan satimeen...

Anonyymi kirjoitti...

Vaihdoit Katen kuvan otsakkeeksi! Ihana ;O)

Sooloilija kirjoitti...

Marko, Victoria meni nyt miehelään. Sinulle löytyy sitten joku toinen prinsessa?!

Vicki Li, kiva kuulla! Pääkaupunkiseudulla käyn aina silloin tällöin, muutaman vuoden välein eli en kovin usein. Mutta pitää joskus ottaa asiakseen ja tulla. Siellä on aina kiva käydä. Ja nyt olisi varsinkin kun olisi blogitapaaminen sinun kanssa! Pistetäänpä korvan taakse. Ja kolmen sepän patsas on hyvä paikka!

Mikaela, eikö vain olekin ihana kuva Katesta!Kenenkähän kuvaama, siinä on tavoiteltu sellaista glamourhenkeä, jonka maanläheisestä ja rempseästä Katesta myös saa esille..