sunnuntai 22. helmikuuta 2009

SUNNUNTAIKLASSIKKO - KAIKKIEN AIKOJEN INHOKKI

Tämän viikon sunnuntaiklassikon teemana oli inhokki. Olipas vaikeaa, sillä monta kipaletta tuli mieleen mm. kultaiselta 80-luvulta, mutta en tiedä ovatko ne klassikoita, inhokkejani kylläkin. Laitetaan tähän nyt se ehkä kaikkein karmein.. Mutta eihän tätä pidä vakavasti ottaa.. Näpsäkkä tyttö, joka tykkäsi esitellä itseään. Mitähän Sabrina tekee nykyään.. Laulaakohan vielä.. No, annetaan hänen tässä nyt laulaa. Ja uiskennella. Ja nostella valkoista bikinin yläosaansa, joka meinaa koko ajan valahtaa.. Viimeisen kerran, koska on inhokki. Toivottavasti eivät radiossa soita tätä koskaan..Ensi viikolla laitan sen Kaikkien aikojen rakkauslaulun, koska se jäi minulta viime viikolla väliin.

22 kommenttia:

Tuima kirjoitti...

Tämä vidohan on taatusti joidenkin suosikki :) Vanha tuttu biisi, jotenkin hassu.

Sari kirjoitti...

Uaah, mikä nainen ja mikä biisi... Huh, muistan kyllä Sabrinan ja kuinka ikäiseni nuoret pojat olivat villeinä tähän naiseen...

Susa kirjoitti...

;D Mua naurattaa, koska olen varmaan ainoa kuka tykkaa naista 80-luvun euro-popista. Varmaan koska se muistuttaa mua Euroopasta. :)

Papi kirjoitti...

Ai kamala kun naurattaa, siis tämmönenkin oli! En kyllä olisi muistanut. Tulikin mieleeni, että eräs ystäväni teinipoikana meni kavereineen Rantarockiin Sabrinaa katsomaan, siellä oli myös Aki ja Turo & Hepamamas. Sabriinan ryntäitä eivät nähneet ja Aki & Turo olivat tuhannen tuubassa.

Yaelian kirjoitti...

Seksikäshän Sabrina oli,mutta yhtä kamalaa renkutusta sen musiikki kuin minun laittamani kipale...kamalaa oli koko euro-pop!Nyt kyllä vähän naurattaa kun katselee näitä kipaleita, on jotenkuten koomisia....

Kari kirjoitti...

Ihan kiva tuota oli kattella? En tosin tiennyt Sabrinaa ennestään, mutta ralli oli tuttu.

Halo Efekti kirjoitti...

komea pimuhan se Sabrina on, mutta kyllä tässä ryntäät on tosiaan isossa roolissa. Kohderyhmä on selvä ja mä en kuulu siihen ;D

Anonyymi kirjoitti...

Tissimusiikkia! Pojat tykkää ;)

Muistan tämän videon pyörineen jossain musiikkikanavalla vähän väliä, ärsytykseen saakka. Sopivaa täytettä kai. Toisaalta tämä oli vastaveto niille 80-luvun söpöille ja puhtoisille popparipojille. Taattu keino saada miespuoliset katsomaan videoita. Näitähän on ollut aina.

Hieman alkoi tuntumaan ettei koko renkutus lopu ollenkaan. Hyi!

arleena kirjoitti...

Tämä on huippu ja juuri nyt lumiräntäsateen ihanassa kimmellyksessä. Kepeää inhottavuutta.

SusuPetal kirjoitti...

Oi, tämähän on monen pojan märkä päiväunibiisi! Hahhah.

Elegia kirjoitti...

Video kieltämättä on kovin korni ja muuten huomasiko kukaan muu, että Sabrinan nänni vilahteli pariinkin otteeseen videolla. Ei siis paljon auttanut, vaikka kohotteli yläosaansa vähän väliä :D Kamala biisi, kyllä!

Sooloilija kirjoitti...

Toisaalta tämä on vähän viaton kuitenkin, jos vertaa 2000-luvun videoihin.. Oi, nyt mulla alkaa jo tulla sympatioita tätä kohtaan..

Elegia kirjoitti...

Nykyään muuten Sabrinaa varmaankin pidettäisiin lihavana :O

Timo kirjoitti...

Tämä inhokki-aihe onkin aika hyvä bloggaukseen, löytyy jokaisella kommentoitavaa helposti. :-)

Ymmärrän kyllä tämän inhokiksi kallistumisen, vaikka itselläni vain tulee nostalginen hymy vanhaan lemppariin. Just sitä mitä naiset tuolla ylhäällä heittivätkin... ;-)

Ja toinen meidän ihastus intissä noina vuosina oli tietysti Sandra!

Sooloilija kirjoitti...

Entäs Samantha Fox ? Meinasin laittaa hänet, mutta häntä kohtaan on kuitenkin sympatioita. Hän kiertää vieläkin, kävi mm. Torniossa keikalla, oliko se nyt viime vuonna.. Hän osoittautui kuitenkin musiikin puurtajaksi ja otti siitä itselleen ammatin.

Julkisuus on ollut aika raakaa häntä kohtaan, mutta sen jälkeen kun hän tuli kaapista, on elämä ollut varmasti helpompaa. Sekä medialle että ennenkaikkea hänelle itselleen.

Elegia kirjoitti...

Sandrasta muuten tykkään vieläkin. Sabrinasta ja Samantha Foxista (siis heidän musiikista) en oikein koskaan oppinut pitämään.

Anonyymi kirjoitti...

Niin mutta kun tämä ei kilpaile musiikkiluokassa. Tämä on tissipoppia, - ja siihen kuuluu myös tämä takova jumputusrytmi, mille on sopiva rytmitystarkoituskin.

Olihan sellainenkin kuin "Sex on the Phone"... sitä samaa mutta animaationa.

Hane kirjoitti...

Nää on just niitä esiintyjiä, jotka mä olen sivuuttanut sujuvasti. Niinkuin ne Baccaran tytsykät tai Kike Elomaa...ei turhempia enää vois olla ?
Musiikin kanssahan näillä ei ole mitään tekemistä ! Hyvä inhokkivalinta !

*iTkUpiLLi* kirjoitti...

Juu, on kylla sen verran kamala, etta riitti jo kun luin biisin ja esittajan, en pysty kuunteleen.

Timo kirjoitti...

Samanthaa käytiin muuten katsomassa juhannusjuhlilla vuonna -84 mutten kyllä muista asiasta paljoakaan... Enpäs tiennytkään mistään kaapista tulosta, aina oppii!

Sooloilija kirjoitti...

Baccara tulikin heti mieleen kun Hane siitä mainitsi. Voi, minä tykkäsin heistä, mutta olinkin silloin 11-12-vuotias kun olivat pinnalla.

Ja Timolle vielä lisäys, että Samantha Fox on avoimesti lesbo. Hän on vuosikausia ollut yhdessä saman naisen kanssa, joka reissaa hänen kanssaan keikoillakin. Heistä oli jossain vaiheessa pieni haastattelukin jossain lehdessä. Oikein mukava positiivishenkinen juttu..

Timo kirjoitti...

Jep Youtubesta löytyi pätkä haastattelua, kun oli Samantha osallistunut Celebrity wife swap -ohjelmaan! :-D