sunnuntai 8. helmikuuta 2009

Sunnuntaipäivän kuvasatoa


Oulun torilla oli koko viikonlopun ajan Poroferia-tapahtumassa porojen, saamelaiskulttuurin ja espanjalaisen flamencokulttuurin lisäksi esillä KOIRIA! Ihania, pörheitä ja kilttejä Suomen lapinkoiria. Yllä kuvassa tapahtuman nuorin osallistuja, 9-viikkoinen pentu, joka ei osannut vielä haukkua, vaan se uikutteli vauvojen tapaan. Sitä sai silitellä, mutta omistaja vei sen aina välillä kotaan porontaljan päälle levähtämään. Oi että, sydän suli kyllä siihen paikkaan kun näki tämän pennun.
Ja miten sattuikaan: menemme ensi viikolla katsomaan ystävämme 12-viikkoista Lapinkoiraa, joten kuvia seuraa tässä blogissa vielä ensi viikollakin.


Näkymä Oulun torille. Monennäköistä kotaa siellä oli, iloisia saamelaisia kauppiaita ja rempseätä tunnelmaa. Ihan tervetullut tällainen talven karnevaali. Kylmää vain oli.. Olimme kuopuksen kanssa vielä sairastamisesta toipilaita, joten kävimme vain hetken siellä yskimässä..


Esikoinen tuli sunnuntaina kotiin uintikisoista nämä mukanaan. Hopea- ja pronssipokaaleita, montakos niitä onkaan, 6 kpl, aika hieno saavutus.. Ja koko aikana me kuopuksen kanssa vain sairastettiin kotona...ja rapsuteltiin koiria..

Piti vielä lisätä tämä kuva..

22 kommenttia:

Kari kirjoitti...

Olin minäkin torilla tänään, varmaan aika paljon aikaisemmin.

Komeita pokaaleja!

Paivi kirjoitti...

IHANA karvaturrukka! Mun pitäisi saada jostain koiraterapiaa... Reilu vuosi sitten vihreämmille metsästysmaille siirtyneen karvakuonomme lähdön jälkeen olen saanut rapsutella ihan liian vähän koiria...

Papi kirjoitti...

Voi hyvänen aika, voiko noin sulonen otus olla totta ollenkaan!

Ja onnea esikoisellesi, upeita saavutuksia selkeästi harrastuksesta, josta pitää.

Hallatar kirjoitti...

Upea saavutus esikoiselta!

Mutta kyllä kuopuksenkin aika vielä koittaa.

Parantukaahan nyt pian...

*halaus*

Sooloilija kirjoitti...

Kiitos kommenteista, eli onnitteluista uimarille ja koiran ihasteluista...
Lisäsin vielä yhden kuvan loppuun, jossa kuopus rapsuttelee sitä pikkukoiraa. Se on tosiaankin ihan syötävän suloinen ja pikkuinen..

Yaelian kirjoitti...

Onnea esikoiselle pokaalien johdosta! Voi miten ihanan suloinen koiranpentu!

Anonyymi kirjoitti...

Jopas on saalis kisoista, onnea lapsellesi! Äitikin lienee ylpeä, onnea äidillekin!

Oli niin kamala ajokeli, ettei voinut ajatellakaan lähteä torille, mutta kiva että jotakin talvista järjestetään torilla. Kunpa saisi sinne luistinradan ja rusettiluistelut, kaakaota.

Ja sitten toipuilemaan.

eikka

katriina kirjoitti...

Jestas, miten söpö karvakuononvauva! Isoksihan se joskus kasvaa. Hieno pokaalikokoelma yhdeltä viikonlopulta, mahtoi tytär olla itsekin tyytyväinen suorituksiinsa!

Sooloilija kirjoitti...

Kiitokset teillekin Yaelian, Eicka ja Katriina.
Eikös olekin lutunen koira..

Sari kirjoitti...

Huh, mikä määrä mitalleja! Minä kun luulin, että olit ottanut kuvan jostain mitalipöydästä, mutta että ne olivatkin kaikki oman poikasi saavuttamia... Hieno homma!

Koiranpennut on aina niin lutuisia, kiva olisi tuota pentua ollut rapsutella ;-) Mukavia muuten kaikki tuollaiset talviset tapahtumat. Itsekin odotan jo kaikenlaisia kivoja kesätapahtumia, kun taas joskus kesä-heinäkuussa sinne suunnataan.

PupuLihavisto kirjoitti...

Siis niin lutunen koiranpentu! Voiko noinm lutusen söpöstä ollakkaan! Ja niin möyhittävän ja pöyhittävän pehmosen näkönen! Rakastuin:D

PupuLihavisto kirjoitti...

Jaahas, nyt vasta tajusin jotta koko pokaalikokoelma oli poikasi voittama! Onnea hänelle!:)

Sooloilija kirjoitti...

Sari ja PupuL., juu kaikki ne on yhden lapseni, tyttären ;D Heti hän järjesteli ne hyllylleen nätisti..

(Olen joskus miettinyt, että entä jos lapseni olisivatkin poikia.. Joskus olisi ehkä jollain tasolla helpompaa. Tytöt on aika vaativia. Mutta oikeastaan näitä ei voi yleistää. Luonnekysymyksiähän nämä on.).

katrilli kirjoitti...

Lämpimät onnittelut esikoistyttärelle ja äidille upeista pokaaleista. Hienosti on tyttö tämänkin viikonlopun aikana pärjännyt kisoissa.

Ihana koiran pentu. Suloinen kuin mikä. Mie laitan tänään Kuvia Lunasta 2-viikon ikäisenä blogiini.

halauksin katrilli

Sooloilija kirjoitti...

Katrilli, kiitos.. Tulen heti kun mahdollista kurkkimaan Lunan kuvia.

Anonyymi kirjoitti...

Voi iih aah ja uuh, miten söpöjä...

Merja K kirjoitti...

Minulla on aivan mahdoton koirakuume, autsh! Ihana tuo karvapallo, ottaisin tuollaisen oitis, jos vaan saisin mieheni pään käännettyä :)

Rita kirjoitti...

Oi miten hellyttävät koirakuvat. Olen ihan myyty :)

Silvara kirjoitti...

Oho, onpas kova uimaripoika!
Voi mikä mussukkapentu! Meidän mökkinaapurilla on tuollainen Suomen lapinkoira, aikuinen tosin. En ollut aiemmin kuullutkaan rodusta, ihana koira.

Sooloilija kirjoitti...

Mikaela, arvasin että tykkäät näistä koirakuvista.

Merja, koira-ja kissakuume on mahoton kun se iskee! Nuo karvapallot kasvavat aika isoiksi..

Rita, arvaappas kun pääsi vielä silittelemään ja rapsuttelemaan..

Silvara, pieni tarkennus: tyttö on tämä meidän uimarimme, mutta kovia tuloksia ui nytkin kisoissa..

Moni on kehunut tuota Suomen lapinkoiraa rotuna.. Itse en haluaisi ihan niin isoa koiraa.. Enkä ole muutenkaan koiraa hankkimassa, kunhan ihailen vaan.

Elisa kirjoitti...

Mahtavaa, mielettömät palkinnot esikoisesi oli saanut, lahjakas tyttö (äitiinsä tullut =)! Olet varmasti huippu ylpeä äiti!!

Sooloilija kirjoitti...

Elisa, kiitos kehuista. Minä en ole urheilullisesti ollut koskaan lahjakas ;( Isäänsä on tyttö tullut :) Mutta ylpeä olen, juu.