lauantai 14. helmikuuta 2009

Ystäviä ajatellen..


Tänään.. ajattelen oikeasti ystäviäni. Ajattelen heitäkin, jotka eivät enää ole ystäviäni. Heitä, jotka ovat jääneet taakseni, jättäytyivät elämäntilanteiden muuttuessa takavasemmalle, jotka itse halusin jättää taka-alalle.
Mutta eniten ajattelen heitä, jotka ovat lähellä, vaikka ovat joskus kaukana.

Sain tänään tekstiviestin, jonka viesti kiteytti hyvin kaiken:

Ystävien kesken ajalla ja paikalla ei ole merkitystä. Yhdessä koettu on kuin aarrearkku, josta yhä uudelleen voi ammentaa voimia ja iloa.

***********************************

Päässäni soi nyt Egotripin hieno Matkustaja-laulu. Laitan sen tähän videona teille. Kannattaa kuunnella sen hienoa sanoitusta.

Ystävältä sain eilen maukkaita sydämenmuotoisia pipareita, nuo kuvassa olevat..
10 kommenttia:

katriina kirjoitti...

Sydämellisen hyvää ystävänpäivää, Sooloilija!

marko77 kirjoitti...

Hyvää Ystävänpäivää! :) Tuo biisi on niin minua - aina paikasta toiseen lähes joka päivä. Pitäisi kai asettua aloilleen..

Suvi kirjoitti...

Tuo George Clooneyn ja sinun ystävänpäivätoivotus sai hymyn huulille.

PupuLihavisto kirjoitti...

Tuo Matkustaja on todella kaunis ja tarttuva biisi, vaikken muuten niin Egotrippi-fani ookkaan:)

Näin 3-kymppisenä sitä huomaa, jotta todelliset ystävät ovat säilyneet, mutta paljon on ystävyyksiä jo päättynytkin elämäntilanteista ja muista seikoista johtuen. Ihminen muuttuu eikä ystävyyskään aina kestä kaikkea, valitettavasti.

Sari kirjoitti...

Niin se on varmasti meillä kaikilla, että ystävistä osa on ja pysyy, osa taas jää matkan varrelle.

Itse mietin, että ne, jotka jäivät sinne takavasemmalle, eivät ehkä olleetkaan niitä aitoja ystäviä, vaikka silloin joskus niin saattoi ajatella.

Näin aikuisena sitä osaa olla hirmuisen onnellinen näistä olemassaolevista (harvoista, mutta sitäkin arvokkaammista) ystävistä ja heidän tuomistaan iloisista hetkistä ;-)

Ja tiedätkö Sooloilija, olen myös onnellinen siitä, että saan sinun kanssasi täällä höpistä! Onhan tämä blogituttavuuskin tietynlaista ystävyyttä, vaikkei ihmisiä näekään eye to eye. Mutta jotenkin sitä löytää aina ne hengenheimolaiset täältä tuhansien ja tuhansien blogien joukosta ;-)

Hyvää ystävänpäivän iltaa sinulle ja aivan ihania muuten nuo ystävältäsi saadut keksit!

Papi kirjoitti...

Ei kaikki ystävät vaan jää vaikkei mitään ihmeellistä tapahtuisikaan. Elämä kuljettaa välillä eri paikkoihin, mutta onneksi on myös niitä, jotka ovat ja pysyvät. Nämä ovatkin sitten niitä, jotka säilyvät.

Mua naurattaa kans hillittömästi tuo Georgen ja sinun ystävänpäivätoivotus :D

Krisu kirjoitti...

Hyvää ystävänpäivän jatkoa, Sooloilija! :)

tuike kirjoitti...

Thomas Moore: "MItä siitä, että nuoruus tarjosi rakkautta ja ruusuja, kun vanhana meillä on ystävät ja viini.

Sellaisen toivotuksen sain ystävältäni. Oli sitten nuori tai vanha, se on lohdullinen toivotus: elämässä on aina jotain hyvää.

Hyvää ystävänpäivää!

Sooloilija kirjoitti...

Voi että, ihania kommentteja olette kaikki jättäneet. Hyviä ajatuksia ystävyydestä. Tämä ystävänpäivä on pian lopussa, mutta tehtävänsä se on tehnyt, olemme kaikki ajatelleet ystävyyttä!

Elisa kirjoitti...

Ihana kirjoitus, ja ihana kun voin/saan tänne luoksesi jättää kommentteja. Blogimaailmassakin on ja voi löytää "sukulaissieluja" tai blogikavereita, olen tänään kiitollinen siitä.

Matkustaja biisi on aina kolhtanut minuun. Diggailen Egotrippiä tosi paljon.