torstai 12. maaliskuuta 2009

Pitkät tukat - takatukat


Nyt on aika hieman keventää. On tullut katsottua niin monta koskettavaa ja mielen syövereihin jäänyttä elokuvaa, että annan niiden nyt muhia taustalla kun poimin tähän muutaman pitkätukkaisen miesnäyttelijän. Monillahan pitkät hiukset ovat olleet vain vaaditun roolin ajan, ja monille miesnäyttelijälle sopiikin paremmin lyhyet hiukset. Mutta Oh Boy! on näissä kyllä katsomista! Siis jos yhtään on viehtynyt miehistä, jolla kiharat hulmuavat tuulessa...

Yläkuvan Daniel Day-Lewis on kai paras esimerkki elokuvasta Viimeinen mohikaani.

Eilen pyysin Hanen blogissa pitkätukkakuvia Hugh Jackmanista, ja hän heti nopeana toteutti toiveeni. (Siitä vähän kumpusi tämä omakin jutttuni). Täältä voi käydä niitä ihailemassa. Hane nimittäin perusti Hugh Jackmanille ihan oman blogin.

Colin Farrell The New World-elokuvassa pitkine hiuksineen edusti yksinäistä vaeltajaa, tämä oli ihana rooli. Elokuva oli hiljainen ja hitaasti etenevä, visuaalisesti hyvin kaunis.

Johnny Depp on monissa rooleissaan pitkätukkainen: Gilpert Grapessa hänellä on punertavat pitkät hiukset, Pirates of Caribbean-elokuvien hiukset ovat osittain rastat ja niissä on helmiä ym. Ja tämä kuva on Pieni suklaapuoti-elokuvasta, jossa hänen hiuksensa olivat myös pitkät, mutta usein poninhännällä..

Orlando Bloom on mielestäni ihan oikeasti paremman näköinen pitkillä hiuksilla. Hänkin on usein saanut näytellä hulmuavilla luonnonkiharoillaan, Pirates- ja Taru sormusten herrasta-elokuvat tärkeimpinä esimerkkeinä. Orlando on viime aikoina ollut vähän esillä, minkähän elokuvan hän on viimeksi tehnyt? Kaivattaisiin jo!

Ja viimeisenä, muttei todellakaan vähäisimpänä, ihan uusi kuva Jake Gyllenhaalista omilla hiuksillaan, omana itsenään. Kasvattaako hänkin johonkin rooliin tällaista kivaa puolipitkää kuontaloa.. Tässä on vähän sellaista suomalaista mäkihyppääjälookia (vrt. Janne Ahonen ja Anssi Koivuranta). Jake on kovasti hoikassa kunnossa myös kasvoiltaan. Anteeksi, tämä on varmaankin paparazzikuva, mutta Jake piileskelee nykyään niin tiiviisti, ettei hänestä paljon ole kuvia julkisuudessa näkynyt. Periaatteenani kun on ollut, etten paparazzikuvia julkaisisi..Ne kun ovat niin huonolaatuisiakin.. Mutta tässä kuvassa näkyvät nyt nämä hiukset..

12 kommenttia:

Hannele mummu kirjoitti...

Herkullisia löytänyt tänne..

Sari kirjoitti...

No johan pukkaa pitkälettiä! Wau!
Ja ihan oikeasti on kyllä piristävää kirjoittaa välillä jotain tällaista, sillä tuntuu, et omatkin jutut pyörii vain draamaleffojen ympärillä. Jotain kevennystä ois varmaan ittekin syytä jo harkita, kun nuo kirjoitukset tuppaa olemaan nykyään yhtä ja samaa ;-) Mut minkäs tekee, kun on niin paljon uskomattoman hyviä draama-leffoja tarjolla? Mutta siis, mitä mä tässä höpötän. Asiaan...

Collin Farrel oli kyllä upea tuossa leffaroolissaan eikä ollut mitään pahempaa katsottavaakaan. Suklaapuoti on yksi lemppareistani ja Johnny Depp oli Julietten ohella siihen kyllä yksi osasyy...

Orlando näyttää hyvältä tummanakin ja erityisesti pitkässä tukassa, mutta oli hän mieleenpainuva Legolasina LOTRissakin, sanokoot muut mitä sanovat... ;-)

Olisiko tuo Jaken tukka kasvatusmoodissa sen vuoksi, että kuvaa mahdollisesti vielä leffaa Prince of Persia? Vai kuvataankohan sitä enää? Hmm, mutta joka tapauksessa, hyvältä näyttää!

Yaelian kirjoitti...

Paljon pitkälettikuvia, kiva!Komeiltä näyttävät kaikki kutreineen...

Paivi kirjoitti...

Pitkätukkapojat on ihania :) Varsinkin Johnny Deppillä pitkä tukka on ihan ehdoton. Samoin Orlando Bloomille sopii tuollainen tumma pitkähkö tukka tosi hyvin - vaikka ei minulla Legolas -tukkaakaan mitään vastaan ole!

Eilen katsoin Inkheartin ja siinä oli tosi suloinen nuori poitsu Rafi Gavron tumma pitkä tukka hulmuamassa... :)

Sooloilija kirjoitti...

Hannelemummu, herkullisia ovat kaikki ja lisääkin olisi löytynyt.

Sari, Suklaapuoti on erikoinen elokuva; yhtäaikaa sekä kevyt että syvällinen.. Siitä joskus enemmänkin.

Vieläkös ne sitä Persian prinssiä kuvaavat, vai onkohan Jake muuten vain mieltynyt tällaiseen lettiin. Ei paha tämäkään.

Yaelian, eikös olekin komeita. Tuleeko itselläsi mieleen vielä joku, jonka olisi tässä jutussa kuulunut olla?

Päivi, enpäs ole tuosta Rafi Gavronista kuullutkaan. Ja eiku googlettamaan!

Anonyymi kirjoitti...

Veikkaan että Gylliksen tukka on edelleen Persian peruja?? Orlando muuten, joka on niin ihq, tekee parhaillaan 3 eri leffaa, tämä selittänee herran poissaolon valkokankailta toistaiseksi? Ihania kuvia ja ihania miehiä, varsinkin kun en itse pitkätukista pidä, näin sen näkee että aina löytyy poikkeuksia ;O) Tosin Colin Farrell on parempi lyhyessä tukassaan, odota vain sitä Triagia, hän on aika karsean näköinen siinä (jos nyt mahdollista)..

Anne kirjoitti...

Pitkä tukka on ihana sekä miehellä että naisella!

Sooloilija kirjoitti...

Mikaela, eikö vain Gylliksellä saakin olla pitkä tai lyhyt tukka, aina yhtä syötävä on.. Mutta jos sais valita, niin hänelle lyhyt tukka, on jotenkin miehekkäämpi..

Onpas kiva ootella Orlandolta noinkin monta elokuvaa..

Anne, niin on. Mutta oikein ihanat ja hyvin leikatut lyhyetkin hiukset on ihania, sekä miehillä että naisilla..

katriina kirjoitti...

Pitkä tukka miehellä on aina saanut polveni notkumaan. Daniel Day-Lewis oli henkeäsalpaavan kaunis Mohikaanissa, huh! Samoin nuo muut, paitsi Colin Farrell ei kuulu mun suosikkeihin, eikä The New World.

Nuorempana omallakin miehellä oli pitkä letti, mutta oheni sitten niin uhkaavasi, joten hän ajoi kaiken pois ja on ollut siitä asti täyskalju. Mutta parrasta ei luovu. Korvakorua yritin aina houkutella häntä ottamaan, mutta ei suostunut. Pojilla niitä sitten oli siitäkin edestä.

Sooloilija kirjoitti...

Katriina, meillä on sama historia.. Ensirakkaudellani oli pitkä kihara tukka, samoin exälläni kihara, muttei kovin pitkä.. No tässä nyt tällaisia paljastuksia..

Daniel Day-Lewisia ihailen tyyppinä, ihana!

Hane kirjoitti...

Tuo Johnny Depp on kyllä ihana ! Vaan eipä vedä vertoja HJ:lle kukaan muu noista ;o)

Sooloilija kirjoitti...

Hane, oioi, ihania nämä on kaikki. Ja ne Hugh Jackmanin kuvat löytyvät sitten tuosta linkityksestä, siksi en laittanut tähän juttuun hänestä kuvia..