keskiviikko 29. huhtikuuta 2009

Kahvin lumoissa


Tässä tulee nyt hieman yhden firman mainostusta, mutta heillä on hyvät kahvit. Käyn usein Robertsin kahvilassa, nyt sieltä tarttui mukaan myös näitä kahveja; Cappuccino-sekoitus ja suklaakahvi-sekoitus. Ihan yksinään en näistä kahvia keitä, mutta laitan esim. 4 kuppia keittäessäni puolet tavallista kahvia ja puolet Cappuccinoa. Vielä en ole sekoittanut näitä kahta keskenään, mutta sitäkin täytyy kokeilla..

Olen viime aikoina juonut paljon kahvia. Ennen joulua join enemmän teetä, varsinkin jouluteetä ja erilaisia Rooibos-teelaatuja. Näin keväällä jostain syystä kahvi maistuu enemmän.

Tässä voi kunnella aiheeseen sopivaa Jenni Vartiaisen laulua. Juon kahvini melkein aina mustana..

10 kommenttia:

Leena Lumi kirjoitti...

Tämä Robertsin kahvien nauttiminen ja niistä oman sekoituksen tekeminen on paitsi oiva nautinto myös helppo tapa löytää vyötärö! Esimerkiksi suklaa- ja cappuccino kahvien sekoitus ei kaipaa mitään pullaa kyytipojaksi, vaan yksinomaan kahvin oma maku riittää.

Sooloilija, ihan arkena minäkin laitan 1/3 Juhla-Mokkaa, sillä eihän nautinto ole ale-sarjaa.

Itse asiassa minua odottaa nyt KoKon valkoisessa mukissa Robert'sin suklaakahvi...kera aamun aviisin.

Sooloilija kirjoitti...

Leena, juu kiitos vinkeistä, sinultahan minä tämän vastikään kuulinkin, vaikka jo vuosia olen sekoitellut kahveja. Eilen maistoin Robertsilla myös appelsiinkahvia, ei hullumpaa sekään..

violet kirjoitti...

Muistan joskus maistaneeni saman puulaakin kardemummaa. Oli hyvää.

Papi kirjoitti...

Vaikka en juo kahvia ollenkaan, juuri avatun kahvipaketin tuoksu on huumaava! Ne purut tuoksuvat ihan käsittämättömän hyvälle.

Hannelen paratiisi kirjoitti...

Valmista sekoituksista en välitä oikein, lurautan tilkan aitoa vispikermaa kahviini :)

Elegia kirjoitti...

Minulla oli sellainen vaihe joskus aikoja sitten, kun join vain noita Robertsin kahveja. Irish Cofee oli eräs suosikkini ja myös se mainitsemasi appelsiinikahvi. Jouluna (ja paljon sen jälkeen) juon myös sitä Robertsin joulukahvia - se on aivan ihanaa!

Nyt en ole aikoihin juonut muuta kuin tavallista kahvia.

Sooloilija kirjoitti...

Violet, kardemummaa olen joskus kotioloissakin sekoittanut kahviin, se määrä on aika tarkka, jos tulee liikaa, tulee kitkerää kahvia. Mutta muuten mmm.. hyvää.

Papi, lapsetkin joskus tykkäävät nuuhkia vasta-avattua kahvipussia, vaikkeivat kahvia juokaan.. Se tuoksu on vaan niin ihana!

Hannele, vispikerma tekee varmasti täyteläisen kahvin!

Elegia, viime jouluna unohdin joulukahvin tyystin, ostin vain jouluteetä. Ja tuota Irish coffeeta mietin eilenkin. Harmi kun ei kaikkia raski ostaa..

Tuima kirjoitti...

Minä en oikein pidä maustetuista kahveista ja vaadin paljon maitoa tai keramaa hkahviini. Mutta kieltämättä tuo suklaakahvi kuulostaa houkuttelevalta :)

Krisu kirjoitti...

Minä juon joskus maustettua kahvia, mutta laitan oman tummapaahtoiseni sekaan silloin itse sen mausteen, en suostu kaneliaromista erikseen maksamaan, kun sitä on kotona jo kaapissa. Eikä minulle kelpaa herra Robertsin (Paulig muuten lienee sukunimi, jos en väärin muista) paahtamat kahvit muutoin. Juhlamoskakin on jotain vallan kamalaa, maha siitä vaan menee sekaisin, kun tottuu juomaan espressoa ja muita tummapaahtoisia laatuja. (Olen varmasti natissut suomalaisista surkeista kahveista ennenkin, hohhoh!)

Anonyymi kirjoitti...

Mä olen heikkona tuohon suklaakahviin!

Pukki toi suklaateetä, mutta en ole tohtinut kokeilla sitä vielä... ;)