maanantai 27. huhtikuuta 2009

Kissa ja paperikassi - mikä mainio yhdistelmäTämän illan iloksi teille kissamme ketterää leikkiä pienen paperikassin kanssa. Vanhasta ja painavastakin kissasta tulee nopealiikkeinen kun se saa mieleistä tekemistä. Paperikassit ovat kai kaikkien kissojen yksi mieleisimmistä leikkikavereista. Iltapäivän rauhallinen hetki meillä: kissa leikkii, taustalla kuuluu tv:n lastenohjelma..

12 kommenttia:

Kari kirjoitti...

Ehkä hän vanhana olisi sitä mieltä, ettei kävele kun kantoväline ja kantajia on samassa taloudessa ;)

Yaelian kirjoitti...

Ihana trikolorkisu teillä! Miten vanha muuten? Kissojen liikkeitä voisin katsoa koko päivän, niin kiehtovia ne ovat...

katriina kirjoitti...

Kiva katsoa kissan touhua pussissa!

Sooloilija kirjoitti...

Kissaneitimme on nyt 8-vuotias. Eihän se oikeastaan vanha vielä ole. Täysissä voimissaan, mutta joskus laiska leikkimään, nyt sattui huippu hyvä 'lelu' eli tämä kassi..

PupuLihavisto kirjoitti...

Hihii! Olipas neito niin vinhan näkönen ku kömpi pussiin:D Meiän Viljami on kans villinä paperipusseihin ja kaikenlaiseen laatikoihin. Viljami ei muuten myöskään oo enää mikään nuori kissa, vaan arvion mukaan n.7 vuotias (oomme ottaneet sen aikuisena kissana eläinkodista).

Sooloilija kirjoitti...

Meidän kissaneitimme Tikke tuli meille viisi vuotta sitten eli 3-vuotiaana: eräs perhe halusi luopua siitä vedoten perheen äidin allergiaoireisiin.. Haimme sen pois sieltä, ja hoidimme turkin kuntoon. Sitä ei ollut kukaan viitsinyt aikoihin harjata ja se oli muutenkin ollut aika välinpitämättömällä hoidolla..

arleena kirjoitti...

Kyllä se on totta, että kissallakin on loogista ajattelukykyä.
Tuumailujen jälkeen oivalsi heti, että pussissa voi ottaa torkut piilossa katseilta.

Minulla on kissatarinoita myös, pitäisi joskus taas kertoa joku.
Vaikka meidän kissa onkin jo taivaassa.

Sari kirjoitti...

Tulisipa ihmisillekin ilo noin pienestä asiasta kuin paperipussukka, tai vanha puunkarahka, niinkuin eilisessä Marley & Me elokuvassa Owen Wilson lopussa toteaa.

violet kirjoitti...

tuttua touhua! tulee niin selvästi mieleen vanhempieni kissa joka harrasti paperikasseja myös.
Veti niitä turpaan, meni niiden sisään, joskus repi ja raastoi.
Ja uudestaan ja uudestaan, kuin se olisi aina aivan eka kerta juttu.

Papi kirjoitti...

Mainio klippi, naurattaa täällä :) Paperipussiin on luonnollisesti pakko itsensä ängetä, kun semmoinen lattialla on. Eiköhän tuo rapina yhtään häiritse? Ei vissiinkään..

-Anne- kirjoitti...

Paperikassit ovat olleet täälläkin suosiossa - ihanaa kahinaa.
Onkos teidän neiti ihan maatiainen vai onko siinä jotain rotua? Tuntuu olevan niin iso...

Sooloilija kirjoitti...

Anne, kissani on periaatteessa pitkäkarvainen maatiaiskissa, en tiedä tarkempaa. Ties vaikka siinä olisi jotain rotua, mutta se jää nyt selvittämättä: haimme sen 3-vuotiaana eräästä perheestä (jonka nimeäkään en enää edes muista). Perhe halusi siitä luopua ja me 'pelastimme' sen meidän omaksi kissaksemme.

Kerran sanoin jossain jutussa, että se on isokokoinen pallero ja painaakin lähes 8 kg. Tiedätkös, punnitsin sen äsken ja se painaa noin 5,5 kg eli on laihtunut n.1,5-2 kg talven aikana.
Vaikuttaa kyllä ihan terveeltä muuten eli en ole huolestunut, mutta tämä kevät on sellaista, että se ei paljon syö. Se haluaa vain koko ajan ULOS ja kaikki sen energia menee siihen..