maanantai 27. huhtikuuta 2009

Rahalla saa.. Onnea ja häät


Kuvassa astelevat Venetsiassa omiin häihinsä viime viikonloppuna ihanainen näyttelijä Salma Hayek, hänen miehensä, ranskalainen Francois-Henri Pinault, sekä heidän puolitoistavuotias Paloma-tyttärensä.

Tarkoin varjellut kalliit häät pidettiin Venetsian Oopperatalossa ja vieraat tulivat juhliin karnevaalitunnelmissa, monilla venetsialaiset naamarit kasvoillaan. Oi kuinka jännää!
Tämä on lähes ainoita kuvia, joita tarkkaan varjelluista häistä on saatu. Tietona kerrottakoon, että häät tulivat maksamaan yli 2 miljoonaa dollaria ja morsiamen puku oli Balenciagan.


Yllä kuvassa pariskunta aiemmin kuvattuna. Meksikolaislähtöiselle Salmalle toivon onnea kovasti! Hän kuuluu myös suosikkeihini naisnäyttelijöistä; pidän siitä, että hän on rautainen ammattilainen, tuottaa, ohjaa ja näyttelee. Ja näyttää tummalta versiolta Marilynista. Hänen sanotaan olevan erittäin sympaattinen ihminen. Ja hän omaa upeat hiukset! Eikä ole ihan tyttönen enää, nelikymppisenä on ihan hyvä mennä naimisiin jos on onnen löytänyt.

Tässä vielä kaunis äiti ja lapsi-kuva Salmasta ja Palomasta.

Editoitu illalla: yllä kuva Salman vihkitilaisuudesta. Kiinnitin huomiota noihin kauniisti esille laitettuihin valkoisiin kukkiin noissa korkeissa lasiputkissa.. Ja vieraiden joukossa oli myös tämä ihastuttava pari: Penélope Cruz ja Javier Bardem:

7 kommenttia:

katriina kirjoitti...

Salma Hayek vaikutta tosiaan älykkäältä bisnesnaiselta. Hän antoi itsestään erittäin hyvän kuvan, kun häntä joskus haastateltiin Ruma Bettyn alkaessa.

Yaelian kirjoitti...

Salma Hayekista olenkin pitänyt Frida elokuvan jälkeen. Upeat häät näyttivät olleen mutta että siihen upotetaan 2 miljoonaa dollaria, aivan älytöntä.Tosin tuolle aviomiehelle se oli varmaan pikkuraha.....

Hannelen paratiisi kirjoitti...

Voi tuota, mehän vaan kahdestaan maistraatissa, ilmatteks, hyvin meni silti :)

Silvara kirjoitti...

Hih, mäkin just kirjoitin Salman häistä. Salma tosiaan on uskomattoman upea ja ilmeisesti myös hyvin teräväpäinen nainen. Kieltämättä jokseensakin tyyrit bileet, mutta eihän miehellä taida olla pikkurahan puutetta ;).

arleena kirjoitti...

Ihanat kukkakoristelut häissä. Samaa mieltä kanssasi.
Salma samanniminen kuin Marokon prinsessa, kuninkaan puoliso

Sari kirjoitti...

Varmasti upeat häät ja voih, ne viime syksyiset huhut Salmasta ja Colinista eivät sitten pitäneet paikkaansa. Noh, saattoihan sen arvata... Olisipa hauska olla kärpäsenä katossa tällaisissa öky-häissä, siellä varmasti kuohuvaa virtaa ja on kimallusta ja ihania herkkuja pöydät notkollaan.

Liivia kirjoitti...

Minä suhtaudun ristiriitaisesti Hayekiin. Aiemmin oli mulle neutraali, mutta Fridan jälkeen koen jotain...hm. mustasukkaisuutta. Frida on mulle ikoni, ja minusta Salma teki hänestä pliisun ja munattoman, vaikka muuten leffa onkin ok.

En tykkää noista kukka-asetelmista, just sitä prameilua.
Tumma puku on kyllä kaunis ja sopii kantajalleen.
Ja Paloma iki-ihana nimi. Kyyhky.