keskiviikko 1. huhtikuuta 2009

Mullan alla alkaa tänään

Tänään pitää muistaa kääntää kanava Teemalle klo 22.00. Six Feet Under - Mulla alla alkaa uusintakierrokselle. Fisherin erikoislaatuisen hautausurakoitsijaperheen elämää kuoleman varjossa seurasin tarkasti silloinkin kun se tuli ensimmäisen kerran, mutta muistan hyytyneeni loppupuolella..

Purnaisin tässä samalla hieman tv-tarjonnasta täällä Suomen maassa: ihan valtavasti hyviä sarjoja ja jopa elokuvia tulee arkisin, maanantaista torstaihin, mutta kun viikonloppu koittaa, ei tule sarjan sarjaa ja elokuvat ovat tosi surkeita; aivan kuin viikonloppuisin olisi tv:n ääressä vain 15-25-vuotiaita nuoria miehiä. Elokuvatarjonta on lähes poikkeuksetta väkivaltaa ja trillereitä. Sarjoja ei tule lainkaan. Siksipä en paljon viikonloppuisin viitsi katsella tv:tä lainkaan.. Harmittaa kun ei ole tallentavaa digiboxia. Se tasoittaisi viikkoa mukavasti ja olisipa nautinto esim. lauantai-iltana ruveta katsomaan vaikka Mullan alla-sarjaa.. No tänään on siis pakko valvoa..

12 kommenttia:

ii kirjoitti...

Onneksi sain boxin halvalla työkaverilta! On ollut todella helpottavaa kun kaiken haluamansa voi vain tallentaa ja katsoa vaikka seuraavana päivänä heti töistä tulon jälkeen (siihen aikaan ei normaalisti tule mitään järkevää ja itse tykkään juuri siinä vaiheessa rötköttää hetken rauhassa tekemättä mitään). Ja jos illalla katsoo jotain elokuvaa ja silmät alkavat lupsua niin voilá! Loppu menee boxille ja unten maille.

Käy siis vaikka panttaamassa jotain että saat boxin hankituksi! ;)

haisu kirjoitti...

Boksissa on sekin hyvä puoli, ettei tarvitse surra sitä että Mullan Alla menee päällekkäin must-seurattavan Mad Menin kanssa.

Sooloilija kirjoitti...

Ii, pitää jollain keinoin yrittää saada se boxi. Tilaamalla vaikka jostain..
Eilenkin silmät lupsahtelivat kesken Terapiassa-sarjan, ja voi että harmitti..

Sooloilija kirjoitti...

Haisu, apua! Unohdin kokonaan koko talven seuraamani MadMenin!! Miten minä nyt selviydyn tästä runsaasta sarjatarjonnasta!!!

Papi kirjoitti...

Sinun pitää ehdottomasti sellainen saada! Ja nimenomaan sellainen, jossa voi tallenta toista kanavaa samalla kuin toista katsoo.

Totta tuo, että viikonloppuisin tulee todella huonoja elokuva (Rambo tiesmonesko ym.), mutta minulle kyllä se oikeastaan sopii. Parin kolmen sarjankin seuraaminen viikolla tuntuu välillä kahlitsevalta.

Tallentelen aina silloin tällöin joitain ohjelmia, mutta olen huomannut, että katsomatta ne kuitenkin jäävät.

Sooloilija kirjoitti...

Papi, sitä minäkin pelkään, että jäisivät kuitenkin sitten katsomatta, unohtuisivat..

Ja nyt muistin, että se Mad Men tuleekin keskiviikkona.. Tässä pitää jo muistella aina että milloin tulee mitäkin.. Kahlitsevaahan se tosiaan on.

Sooloilija kirjoitti...

Haisulle piti vielä todeta, että taidan liimata almanakan kohta silmälaseihini kiinni: nythän on siis keskiviikko. Sekoilen päivissä taas ihan täysin..luulin, että on tiistai.

Saksi-Sadie/Bluesea kirjoitti...

Mullan alla oli niin superihana sarja, että en oikein uskalla ruveta katsomaan toista kierrosta. Pelkään, että petynkin. Haluan säilyttää sen vanhan fiiliksen sarjasta!

Meilläkään ei ole tallentavaa digiboxia, mutta enpä ole sitä juuri kaivannut. Ajattelen niin, että jos tarpeeksi jotain haluaa katsoa, sen pystyy, ehtii katsomaan. Jos ei nyt juuri sillä kerralla, niin useimmat elokuvat esimerkiksi tulevat joskus uudelleen tai sitten ne voi lainata kirjastosta.

Sadie

Leena Lumi kirjoitti...

Sooloilija, puutuit tärkeään asiaan: miksi ihmeessä kaikki katsottava tulee viikolla myöhään ja viikonloppuna ei tule mitään, ei mitään. Paitsi Morse ja sekin sunnuntai-iltana myöhään. Olen tätä ongelmallista kysymystä vienyt viestinä lehtien TV-ohjelma-arvostelijoille, vaan television ohjelmavastaavat eivät kuule heidänkään huutoaan.

Minä katson televisiota suhteellisen vähän viikkotunneissa, mutta kun pidän jostain sarjasta, niin katsomatta en jätä. Mullan alla, Morset, Teho-osasto (tähän tuotantokauteen asti),brittidraamat...Oi niitä aikoja, kun lauantai-iltaisin tuli Paul Abbottin Tehdas!

Hannelen paratiisi kirjoitti...

Tosi (meillä ei toki tv:tä ;)

Anonyymi kirjoitti...

Viikonloppuisin tulee tv:stä vain kuraa, olenkin varautunut tähän juuri sillä tallentavalla digiboksilla, saa katsoa sarjoja rauhassa kun ei tule tv:stä muutakaan ;O) mullan alla-sarjan aivan viimeisen jakson vikat minuutit olivat kaikkein vaikuttavimmat, siksi en aio katsoa sarjaa uudestaan, jäi niin ihana ja vaikuttunut olo siitä...

arleena kirjoitti...

Samaa olen miettinyt minäkin tuosta Karpela nimestä. No tietysti, jos lapset ovat arpeloita niin se on perusteltua, mutta kuitenkin, mieshän ei ole enää Tanjalle mitään elämään liittyvää (lapset mutta ei muuta)