perjantai 24. huhtikuuta 2009

Paljastuksia-haaste

Sain Mikaelalta haasteen paljastaa viisi tuntomerkkiäni eli minun pitää kertoa mistä minut ulkoisesti tunnistaa. Mitähän minä tässä nyt uskaltaisin teille tunnustaa kun en ole itsestäni kuvaakaan koskaan tänne laittanut:

1. Hiukseni ovat luonnostaan tummanruskeat, ne tummenivat varsinkin sen jälkeen kun sain lapseni. Nämä hiukseni on kuvattu viime vuonna. (Onkos siellä muuten vähän harmaatakin joukossa, iik!)

2. Vaikka olen tumma, ihoni palaa aina auringossa eikä paljon rusketu. Kasvoilleni tulee helposti maksaläikkäalueita, pisamia myös jonkin verran. (Kuten edellisessä jutussakin kerroin).


3. Välttelen valokuvissa olemista, mutta jos olen kuvissa, minulla on yleensä kissa sylissä. (Kuten kuvassa yllä, josta rajasin itseni osittain pois).

4. Olen käyttänyt silmälaseja 12-vuotiaasta lähtien. Tällä hetkellä omistan kahdet silmälasit, joiden vahvuus on -6,5. Joskus harvoin käytän piilolinssejä, mutta silmäni kuivuvat helposti, joten usein niiden käyttäminen on tuskaa..

5. Ja tämän viimeisen kysyin kuopukseltani. 9-vuotias sanoi tuntomerkikseni sen, että pukeudun usein mustaan. Totta. Ikuinen laihduttaja pukeutuu aina mustaan, jos se edes hieman hoikentaisi, tai peittäisi kriittisiä paikkoja.. Värejä löytyy sitten lähinnä huiveista ja joskus koruista. Kuudenneksi kohdaksi sanoisin bonuksena, että en käytä paljon koruja. Ei vain ole minun juttu. (Ihailen aina sitä kun monet osaavat yhdistellä koruja hienosti pukeutumisensa kanssa!).

En haasta nyt viittä henkilöä, sillä olen silloin tällöin vastarannan kiiski, mutta tämä on toisaalta helppo ja kiva haaste, joten tästä saa napata mukaansa se, joka ei ole tätä vielä keneltäkään saanut..

18 kommenttia:

Hannele miettii kirjoitti...

(kertakäyttölinssini ovat 65% vettä, onkohan nekin kuivia.. Kivat saunassa, uidessa, tanssiessa)

PupuLihavisto kirjoitti...

Mää en myöskään käytä koskaan piilareita (kuivat silmät!), mutten enää haluakaan moisia, sillä rilleistä on tullu niin osa minua:)Ekat rillit sain 3.luokalla, mutta vakituiseen käyttöön jouduin lasit ottamaan 5.luokalla.

Yaelian kirjoitti...

Ihanan paksu tumma tukka on sulla ja arvaas mitä: minäkin tykkään kovasti mustista vaatteista....

Paivi kirjoitti...

Yaelianin kanssa samaa mieltä: ihanan paksu tukka sinulla!

Ja musta on hyvä väri vaatteissa :)

Elisa kirjoitti...

Meillä on paljon yhteistä, mullakin tulee kevät kesästä pisamia, joita rakastan, ne ovat jotenkin osa minua.

Mullakin oli silmälasit, näkö miinus 6 myöskin, käytin myös piilareita monta vuotta (silmäni kuivuvat helposti, joten käyttö ei ollut aktiivista) mutta sitten leikkautin silmäni v. 2000 ja olen ollut lopputulokseen erittäin tyytyväinen.

Mulla on ollut musta kauteni mutta nykyään rakastan värejä. Vahvoja, räikeitäkin värejä, ainakin väripilkkuina; huivien tms muodossa!

Olipa kiva kuulla uusia asioista sinusta!!

katriina kirjoitti...

Voisit lisätä vielä kauniit kasvot ja iloisen hymyn, ihanat pisamat, ja upeat tummat silmät!

Hane kirjoitti...

Mä yleensä inhoan itsestäni otettuja kuvia, onkohan se niin, että kuvittelen olevani jotenkin paremmannäköinen kuin oikeasti olen...noissa sun kuvissasi ihastuin kanssa tuohon tukkaasi ! Tosi komee ;o)

Papi kirjoitti...

Olipa kiva postaus :) Sulla on huisin paksu tukka! Jotenkin ajattelin mielessäni, että olet lyhythiuksinen enkä yhtään osaa sanoa mihin tämä oletus perustuu.

violet kirjoitti...

Tukan ihailija tässäkin...Aivan upea.
Tuntuu että nykyään on niin harvinaista nähdä terve, värjäämätön tukka.

Anonyymi kirjoitti...

Mustat vaatteet on parhaita, PAITSI että niissä näkyy eläinten karvat ;O) Olen vähän kateellinen tuosta tukastasi joka näyttää aika paksulta...

Sooloilija kirjoitti...

Ystävät, ihania kommentteja, kiitos niistä.
Paljastan tässä kuitenkin sen, että laitan hiuksiini pari kertaa vuodessa tummanruskeaa kestoväriä, väri ei paljon muutu, mutta saan kiiltoa hiuksiin.. Ja peittyy ne parit harmaat hiukset, joita alkaa tässä iässä näköjään jo olla.

Niin, ja nyt on menossa hiustenhoitokuuri; nimittäin hiukseni ohenivat aika paljon viime syksystä alkaen, jolloin sairastelukierteeni alkoi. Niinhän sitä sanotaan, että stressi ja sairastaminen näkyy hiuksissakin. Uskon nyt siihen..

Leena Lumi kirjoitti...

Sullahan on oikein Lapin noidan hiukset tai Polar-naisen! Tiedäthän ne arktiset Polar-juustomainokset.

Sooloilija, silmien kuivumiseen auttaa ja koko ihoon, kun nappaa joka päivä kaksi tyrniöljykapselia. Paketissa lukee isolla Omega 7 ja pienellä Tyrniölykapseli. Myyvät mm. Sokokset ja apteekit etc.

Anonyymi kirjoitti...

Upean tuuheat hiukset sinulla!

Mustakin on tullut aika musta. Vaatekaapista päätellen... Enkä ole edes arkkitehti :D

Sooloilija kirjoitti...

Leena, kiitos hiuskehuista.. Silmät olen pilannut sillä, että aloitin piilolinssien käytön 16-vuotiaana ja silloin nuorena käytin niitä niin paljon ja holtittomasti, että nyt saan kärsiä siitä.. Joskus nukuinkin ne päässä, mikä tuntuu nyt ajateltuna ihan kauhealta ajatukselta.. Eli tähän silmäkuivuuteen ei ehkä auta kapselit kun verkkokalvo on pilattu..Se on kuulemma pinnaltaan rypyläinen tästä kovasta piilarikäytöstä..

Lepis, tuuheat hiukset ne joskus ovat, mutta eivät aina..Mistähän sekin johtuu..

Anonyymi kirjoitti...

Valokuvissahan sinä onnistut aina joten mitään arkailua ei sun tartte kameran läsnaollessa harrastaa.

Kuvaus itsestäsi kuulosti niinkuin oisit minua kuvaillut.

Melkein sisko

Sooloilija kirjoitti...

Melkein sisko, meidän tukathan on melkein samanlaiset, joo..

SusuPetal kirjoitti...

Upeat hiukset!

Minäkin pukeudun aina mustaan, aina.

tuike kirjoitti...

Ihanat hiukset sinulla! Minä ikuinen pitkän tukan kasvattaja, jolla ohut hiirenhäntä tukka :(