torstai 23. huhtikuuta 2009

Lämmintä ja aurinkoa!


Meri alkaa sulaa teatteritalonkin edustalta. Tuolla teatterin aurinkoisella seinustalla en olekaan vielä koskaan käynyt päivää paistattelemassa, mutta kovin rauhallistahan siellä ei ehkä olekaan: nuoriso tykkää kokoontua sinne, eilenkin oli kymmeniä nuoria siellä istuskelemassa..


Tälle keväälle kuopus sai tehdä läksytkin ensi kertaa ulkona, ja sehän oli mukavaa. Minäkin lähden nyt sinne vähäksi aikaa istumaan..

Tämä on tulevan kesäni yksi parhaista kavereistani: sain apteekista pienen näytepullon tätä aurinkoallergisen aurinkovoidetta, suojakertoimella 25. Tätä käyn jossain vaiheessa ostamassa ihan oikean pullollisen, ja lotraan sitä kasvoihin koko kevään ja kesän, etten saisi niin paljon maksaläikkiä ja allergisia näppylöitä ihooni kuin aiempina vuosina. Ihoni kun ei tykkää auringosta yhtään.

7 kommenttia:

PupuLihavisto kirjoitti...

Oi, tänään on todellakin tuntunu kivan keväiseltä Oulussa, iski ihan hilliton kesäkuume:D Mää oon kans ihan aurinkoallerginen: palan heti enkä oikein rusketukaan. Omassa värityksessäni onki punapigmenttiä, vaikkei se mustaksi värjätyn tukkani alta näykään;)Punaveriköthän ovat yleensä aina aurinkoherkkiä.

katriina kirjoitti...

Täälläkin on tänään ollut ihanan keväistä, varmaan koko maassa. Kunnon aurinkovoide on kyllä kesällä paikallaan, mulla on käytössä samantyyppinen 25-kertoiminen tärkeimpiin paikkohin. Sain kerran niin kauhean aurinkoihottuman jalkoihin Caprilla, kun en levittänyt merelle lähtiessä suojavoidetta jalkoihin. Ajattelin, etteiväthän ne rusketukaan, tuskin sitten palavat. Niinpä!

Merja kirjoitti...

Mulla tuli myös ennen auringossa ihottumaa, sellaista rypyläistä pikkunäppylää. Nyt olen saanut kait niin paljon siedätyshoitoa täällä Kaliforniassa että näppylöitä ei enää tule, paitsi vähän hiusrajaan. Olen NIIIIN onnellinen.

Yaelian kirjoitti...

Kiva kun teillekin vihdoin on tullut kunnon kevät:-)

Helena kirjoitti...

Käytän itsekin Eucerinia kasvojenpuhdistukseen, joten voisin kokeilla tuotakin, koska minulla on taipumus saada pisamia vuosi vuodelta yhä enemmän tasaisen rusketuksen sijasta.

Anonyymi kirjoitti...

Huhhei, sulle on haaste!

Anonyymi kirjoitti...

Toivottavasi nuorimmaisella oli myös kertoimet päällä! Olen joskus polttanut kevätauringossa käsivarteni rakkuloilla valkoisen paperin heijastaessa tuplasäteet. Piti päästä piirtämään ulos...