keskiviikko 8. huhtikuuta 2009

Toiset laiskottelevat, toiset hommailevat


Pääsiäisen pyhät ovat ovella. Siivota pitäisi. Porukka vähenee, jään kuopuksen kanssa maisemiin, esikoinen matkustaa isänsä kanssa pohjoiseen. Ostin roveellisen mämmiä ja se piti korkata vaniljakastikkeen ja sokerin kera. Ajattelin, että se antaisi virtaa pyykinlajitteluun ja tiskivuoren käsittelyyn. Olen herännyt tänään viiden jälkeen. Saanhan kellahtaa hetkeksi kissan viereen. Se möyhi päiväpeitosta pehmeän pesän, johon auringonsäteetkin osuvat. Joten tieni käy kissan viereen..

(En tiedä onko tämä parasta mämmiä, mutta suloisin rove sillä ainakin on!)

Olen kaikenlisäksi uuvuttanut itseni tässä koneella. Ärtymystä aiheuttaa se, että mihinkään vanhoihin sähköpostiosoitteisiini ei voi muuttaa käyttäjätunnukseksi uutta sukunimeäni, vaan se vanha jää aina kummittelemaan tunnuksena. Salasanaa kyllä voi vaihtaa, muttei tunnusta. Minulla kun on pari osoitetta, joissa on perinteisesti se etunimi.sukunimi-osoite. Sitten perustin uudet osoitteet niiden vanhojen rinnalle. Nyt ne uudet eivät aukea (ei ainkaan soneran puolella). Vain vanhalla sukunimellä pystyn aukaisemaan sähköpostin. Nyt en jaksa ajatella asiaa enempää.

17 kommenttia:

katriina kirjoitti...

Tässä koneella tulee uuvutettua itseään raivostuttavan paljon, vaikka ei ongelmia olisikaan. Harmi juttu sulla kuitenkin, osaisivatkohan auttaa, jos kirjoittaisit meiliä sinne asiakaspalveluun?

Tänään haen mämmiä meillekin, tekee jo mieli, kun siitä puhutaan. Tiet ovat kivasti sulaneet ja jos aurinko paistaa pääsiäisenä, kaivan pyörän esille.

Jospa päikkärit pehmoisen kissin vieressä auttavat ja saat tartuttua touhuihin. Minä sain eilen lopultakin vaihdettua mullat ja ruukut kaikkiin kukkiin, mitä piti odottaa kuukausi!

Yaelian kirjoitti...

Miksiköhän ne uudet nettipostiosoitteet eivät toimi,onko ne nettipohjaisia tai sitten nuo nettifirmojen postilaatikoita? GMailissa ja yahoossahan ei pitäisi tuollaisia ongelmia olla.

Kisun vieressä onkin kiva köllötellä....

violet kirjoitti...

Mämmiä söisin mieluusti sen yhden kerran vuodessa. Jää nyt ainakin tänä vuonna kokematta.
Täällä on tämä viikko ihan normaali koulun ja töiden suhteen. Vain maanantai on sitten pyhä ja vapaa.
(Tai no, poikien kahden viikon loma alkaa muutenkin siitä)

Anonyymi kirjoitti...

Luultavasti osaisivat auttaa siellä asiakaspalveluissa nimesi muutoksen suhteen. Eihän se pidemmän päälle ole kiva vanhan nimen kanssa kummitella.

Siivoukset tehty, joka onkin pienoinen ihme, mutta yöunista se otti täällä päässä myös. No tänään oli luksuspäivä ja sain ottaa pienet iltapäiväpäikkärit :) Nyt taas jaksaa duunailla.

Hannelen pääsiäisparatiisi kirjoitti...

Minäkin ostin lisää mämmiä tänään.
Kumma tuo sähköpostijuttu..

Leena Lumi kirjoitti...

Voi, voi noita tekniikkajuttuja, mun alkaa niistä pää särkeä. Ja Mies katsoo silleen oudosti, kun yritän puhua jotain blogin ominaisuuksista yms. Eilen opettelin vasta poimimaan kuvia netistä ja hyvä ettei saunakuohuviiniä avannut, kun siinä onnistuin;-)

Mämmi on toivottavasti suojeltu lailla. Se on erinomaisen hyvää Vanhanajan vaniljakastikkeen kera. Yks roppinen ei riitä mihinkään. Se meni heti. Pitää hakea nyt lisää.

Leena Lumi kirjoitti...

Katriina, minä taidan kuolla tähän koneelle ihan kohta. Ensin oli face, nyt en ehdi sinne enää ollenkaan ja kaverit ovat nyreissään. Oma ja toisten blogit vie kaiken ajan. Kone lähtee kohta huoltoon tms. ja minä jo valitin, miten selviän...Mies katosi kummasti ja sanoi, että: Sulla taitaa olla ihan oikeesti addikti. Minä siihen nopeesti: Juu niin on, sinuun!

Sooloilija kirjoitti...

Katriina, Yaelian,Violet, Lepis, Hannele, Leena:

Mämmiä olen syönyt tänään jo kahdesti, vaniljakastikkeen kanssa. Saapa nähdä riittääkö tuo yksi rove.

Olen tänään perustanut uuttakin sähköpostiosoitetta. Esim. tähän blogiin ei voi kirjautua gmail-osoitteellani vaan pitää olla joku muu osoite. Sitä ihmettelin.. Soneralla minulla on nyt kahdella eri sukunimellä meiliosoite, ja se päästää minut vain siihen vanhaan. En jaksa soittaa soneralle, sinne kun on niin kallista soittaa. Liike on nurkan takana, käyn siellä kunhan jaksan..

En voi ihan kaikille tarjota sähköpostiosoitteeksi tuota Sooloilijan osoitetta, pitää olla virallisempi tarjota kaikkiin virallisiin tahoihin.. Luukku.com on vähän tylsä, ja se täyttyy nopeasti. Jonkin verran kun lähettelen kuvia niin gmail on siihen kaikkein paras..
No, ei auta kuin pähkäillä..

Mutta sen olen huomannut, että esim. tänään olen ollut tosi ärtyisä.

arleena kirjoitti...

Voi tuota suloista kissaa.
Sen vieressä on mukava köllötellä

Hallatar kirjoitti...

Ihana karvaturri. =))))


Myöhästyneet onnittelut päivänsankarillesi. =)

Sooloilija kirjoitti...

Arleena ja Hallatar, välillä on pakko laittaa kuvaa karvakasastamme kun se on aina ja joka paikassa.

Hallatar, kiitos onnitteluista..

Rita kirjoitti...

Sinun ja minun blogit saivat Yaelianilta tunnustusta. Tulin heti katsastamaan mitä täällä näkyy :) Alkoi tehdä mieli mämmiä. Parasta lähteä kauppaan...

Sooloilija kirjoitti...

Rita hei, tervetuloa blogiini. Olen joskus käynyt sinun sivullasi. Huomasin tunnustukset ja laitoinkin omani heti tuonne sivupalkkiin.
Jaan sitä ehkä eteenkinpäin jossain vaiheessa. Olen vähän huono noissa jakamisissa, aina kun jää blogeja ulkopuolelle, joilla MYÖS haluaisi jakaa tunnustusta..

pikkujutut kirjoitti...

Mammit ovat jaaneet nyt monena vuonna maistamatta, alkoi tehda mieli, uskomatonta mutta totta.

toivottavasti ongelmat ratkeavat.

Sooloilija kirjoitti...

Pikkujutut, ongelmat osin ratkaistu, lähinnä perustamalla uusia sähköpostiosoitteita. Melkein kaikissa sama salasana, jottei tarvitse pähkäillä..

En suunnitellut ostavani mämmiä, mutta eilen kun olin kaupassa, alkoi sitä yhtäkkiä tehdä mieli..

Elisa kirjoitti...

Ihana karvakasa tuo teidän kissä. Minä en tykkää mämmistä yhtään, mutta muita herkkuja syön sitten erittäin iloisella mielellä ja kielellä. Tänään on mennyt mm pullaa ja kaupan pashaa, nam!!

Sooloilija kirjoitti...

Elisa, karvakasa tosiaankin ja sitä karvaa myös irtoaa, varsinkin näin keväällä. Minä en näytä kovin tyylikkäältä mustissa vaatteissa ;D

Rupean tässä juuri tekemään rahkapullia, nam!