maanantai 20. huhtikuuta 2009

Viikko alkaa tohinallaOlen juuri kohta lähdössä erään syksyllä alkavan kurssin infotilaisuuteen, kerron siitä sitten myöhemmin lisää. Kun on pyöriskellyt kotioloissa pitkään, pitää oikein keskittyä pukeutumiseen ja itsensä laittamiseen. Olenkin viime aikoina ajatellut, että rupean tästä lähtien, jos työttömyyteni jatkuu, pukeutumaan kotioloissakin nätisti. Meikkaan ja laitan hiuksiani, sillä itsellehän sillä on suuri merkitys. Uskoisin sen piristävän ja vievän mennessään nuhruisen olon.

Kevät alkakoon nyt vihdoin tästä päivästä, vaikka eilen otetussa yläkuvassa näkyy kuinka lumipyry yllätti taas iltapäivällä ja peitti uudet kalusteeni lumeen. Eilen sunnuntaina nimittäin laitoin pienen pöydän ja kaksi tuolia ulos, jotta voin lämpimänä päivänä istahtaa, kissa sylissä, ja hörpätä kahvit. Aurinko kun paistaa pihallemme aamusta pitkälle iltapäivään.


Kissaneitimme saa ulkoilla jo päivittäin, usein sylissä. Valjaat ovat jossain kaapin uumenissa, eikä se pidä erityisemmin valjailla ulkoilemisesta. Mietin kesäksi jotain ratkaisua, jossa kissamme saisi ulkoilla pienellä pihallamme jossain suuremmassa häkissä tai isossa kuljetuslaatikossa, varjossa, pensaiden lähellä.. (Kuvassa tyypillinen tilanne tältä keväältä: ulos pitäisi päästä, mistä kolosta tahansa..)

Lähden nyt valmistautumaan eli ripsivärin laittoon. Niin kauan kuin vielä saan ripsivärit laitettua silmiini; esikoisella tuli nimittäin kovan flunssan päätteeksi vielä silmätulehduskin ja sain juuri varattua hänelle lääkäriajan. Se on tietenkin yhtä aikaa oman infotilaisuuteni kanssa, mutta onneksi lapsen isä pääsee käyttämään. Ja sitten on iltapäivällä vielä kuopuksen opettajan kanssa koululla keskustelu..

Huomenna toivottavasti olisi rauhallisempi päivä..

4 kommenttia:

pikkujutut kirjoitti...

Toivottavasti tahti rauhallisempi huomenna.
Meilla ON rauha huomenna, tai niin toivon ja mikaan ei sita saa estaa.. Lapset koulussa, mies toissa.Puuttu vain shamppanja.Voisin nostaa maljan hiljaisuudelle :).

Sooloilija kirjoitti...

Pikkujutut, minäkin olen odottanut rauhallista hetkeä itselleni jo pitkän aikaa. Ja kun sen vihdoin saan, nautin vaan...

Elisa kirjoitti...

Kuullostaa aivan mainiolta suunnitelmalta tuo nätiksi laittautuminen, noin sitä pitää! Mielestäni itsensä nätiksi laittamisella saa oman mielensä iloiseksi, ja sehän ei ole ollenkaan huonompi homma. Hyvää päivää!

Sooloilija kirjoitti...

Elisa, kiva, kyllä se pinkki huulikiilto ja huivi kummasti piristivät. Ja ripsiväri.
Se ripsiväri vain pyyhkiytyi välillä pois kun sain sitä suruviestiä ystävältä..

Elämä on tosiaankin kummallista..