lauantai 23. toukokuuta 2009

Eläinpäivän viettoa


Tämä päivä on ollut lämmin ja kesäinen. Oulussa on juostu maratonia (siis en minä vaan ne muut, jotka on huippukunnossa!), ja vietetty mm. eläinsuojeluyhdistyksen eläinpäivää. Olimme tietenkin siellä katsomassa hevosia ja koiria, maratoonareitakin osui reittimme varrelle.

Kuopus oli innoissaan saadessaan tutustua läheltä Ponipihan hevosiin. Kollaasiin kokosin näkemiämme hevosia, joista tytär tunnisti ainakin Norjan vuonohevoset, Friisiläisen hevosen, Rusponit ja Connemaran ponit. Minä en olisi tiennyt kuin nuo kollaasissa olevat vuonohevoset, joilla on erikoinen harjas.


Vieläkin ja aina vaan pelkään hevosia, enkä uskalla lähestyä niitä, mutta voi kun ne ovat hienoja ja ihania!


Tämä valkoinen hevonen odotti varsaa syntyväksi heinäkuun lopulla. Oli jännittävä nähdä kuinka pienokainen potkiskeli sen mahassa. Ihan herkistyin.

8 kommenttia:

Paivi kirjoitti...

Ihania heppakuvia :) Minä olin pienenä kova heppatyttö ja vieläkin haikailen, että joskus vielä aloitan ratsastamisen uudelleen (ehkä sitten kun oma tyttäreni on siinä iässä?).

Viimeksi olenkin ratsastanut kolme vuotta sitten Islannissa issikalla ja se oli ihanaa :)

Leena Lumi kirjoitti...

Uhuuuu! Ihanaa! Tulin juri tallilta ja issikoimasta. Oli niin uskomatonta, että suosittelen. Käyn aivan ihanalla tallilla, jossa ollaan maastossa pienen ryhmän kanssa. Omalla issikallani ei ole edes rautaa suussa eli ei kuolaimia, vain päitset. Olen henkeen ja vereen eläinsuojelun puolesta ja myös euroehdokkaani on valittu sen mukaan. Hyvä Sooloilija, vielä minä sinut issikan selkään saan!

Yaelian kirjoitti...

Tosi hienoja heppakuvia.Mä pidän kovasti hepoista ja olen ratsastanut, en paljon mutta jonkun verran.Hih, nauratti tuo Leenan lause tuolta ylempää, ehkä sut sittenkin vielä saa hepan selkään....

Chelsea Flower Show kirjoitti...

Helen Mirren mukana Chelsea Flower Show:

/Hannele

Sooloilija kirjoitti...

Päivi, ai sinä olet issikalla ratsastanut, kuten Leenakin (alla mainitsee).

Leena, minun pitäisi ensin voittaa se pelkoni..

Yaelian,niin minuakin vähän nauratti.. Ehkäpä joskus..

Hannele, kiitos jännästi linkitetystä jutusta. Hurmaavat kuvat ja juttu löytyi linkin alta.

Papi kirjoitti...

Onpa kauniita kuvia upeista eläimistä, kertakaikkisen hienoja! Onko sulla joku syy, miksi hevosia pelkäät?

Sooloilija kirjoitti...

Papi, en tiedä miksi pelkään, olen lapsesta lähtien pelännyt enkä lapsenakaan koskaan halunnut ratsastaa kun vanhemmat ehdottivat.. Ehkä pelon voi joskus voittaakin.

arleena kirjoitti...

Minä myös hieman pelkään hevosia. Vaikka niitä oli lapsuuskodissani, siitä huolimatta.
Kauniita kyllä ovat ja varsat hellyttäviä.