tiistai 5. toukokuuta 2009

Päivän kuva


Kaunista vintage-henkeä, kuva, joka vangitsee katsomaan vähän pitempään: Anne Hathaway ja kaunis valkoinen hevonen.

******************

Tänään olen potenut selkää, en ole istunut koneen äärellä paljonkaan. Blogikierroksella olen pikaiseltaan käynyt ja sen jälkeen yrittänyt selkääni suoristaa. Palataan pian juttujenkin kera. Illalla on menokin. Harvinaista minulle, sillä olen yleensä aina illat kotona. Kuopus on yhä kuumetaudissa, josta tulikin monipäiväinen. Perheestämme vain minä olen tähän asti pysynyt terveenä.

8 kommenttia:

Yaelian kirjoitti...

Tosi kaunis kuva!

Toivottavasti selkäsi sekä kuopus voitte paremmin pikapikaa!

katriina kirjoitti...

Kuumetta ja selkää podetaan teillä. Toivottavasti olo paranee pian. Istuminen on kyllä varsinaista myrkkyä, mutta liikkuminen tekee hyvää.

Anne Hathaway on käsittämättömän kaunis. Ostin sen Rachel Getting Married, joka osoittautui monitasoiseksi ja hyväksi elokuvaksi, kuten kerroitkin, ja ihmettelin koko ajan, miten joku voi olla niin suurisilmäinen ja kaunis. Ja oikeasti hyvä näyttelijä.

Anonyymi kirjoitti...

Pikaisia paranemisia! Selkävaivat ovat kurjempaa kurjempia. I know.
Lepoa vain ja paljon!

tuike kirjoitti...

Mukavaa iltaa! Iltamenot on kivoja, jos ei mene myöhään. Minä en nykyään jaksa ollenkaan valvoa.

Leena Lumi kirjoitti...

Päivän Kuva on aivan upea! Myönnän, että olen heppahullu ja harrastan ratsastusta, mutta tuossa kuvassa on juuri sitä jotain!

Sari kirjoitti...

Onpa tosi kaunis kuva. Tiedätkö, kuka on ottanut tämän kuvan?

Toivottavasti selkävaivasi hellittävät pian ja paranemisia myös kuopukselle, ei ole kivaa olla kuumeessa monta päivää... :-(

Parantavat terveiset puhallan suuntaasi,

Sari

Sooloilija kirjoitti...

Yaelian, Katriina, Lepis, Tuike, Leena, Sari: kiitos kommenteista; selkä alkaa pikkuhiljaa suoristumaan (se kun menee aina kiputilassa vinoon), kuopuksella on yllättävän kova kevätflunssa, joka vaatii nyt lepoa ja kotona oloa.. Perjantaina ehkä vasta kouluun. Hänellä jää väliin retki Ranuan eläinpuistoon..

Tuosta Anne Hathawayn kuvasta ajattelin, että se voisi olla Annie Leibovitzin, mutta en löytänyt siitä tietoja. Tyyli on niin hänen..

Sari kirjoitti...

Niin minäkin arvelin, siksi lähdin kysymään, kuka kuvan on ottanut ;-)