perjantai 1. toukokuuta 2009

Vappupäivän iloksi

Melkein osasitte ehkä arvatakin, että Jude Lawsta tulee juttua ja kollaasia.. ;D
(klikkaa kuvaa suuremmaksi).

Jude on Lontoon kasvatti, syntynyt 29.12.72, Kaurismies siis. Horoskooppikirja sanoo hänen olevan hieman syrjäänvetäytyvä, erakkomaisuuteen taipuvainen, levoton ja pessimistinenkin. Lapsirakas Jude on hurmaava ja huumorintajuinen, poikamainen, mutta miehekäs. Haasteellisen oloinen..

Laitan tähän pätkän Closer-elokuvasta. Mielestäni Jude Law ja Julia Roberts ovat valkokankaalla lähes täydellinen pari, vähemmälle huomiolle ehkä jääneet, mutta katsokaa ja ihailkaa..

Se kohtaus olisi tässä.
Ja jos minä huomenna kirjoitan Closer-elokuvasta, niin olen sen sitten yön aikana katsonut, koska se löytyy dvd-hyllystäni..

13 kommenttia:

Yaelian kirjoitti...

Tuon Closer leffan näinkin pari vuotta sitten, oli ihan hyvä leffa.

Papi kirjoitti...

Jude Law pitää tosiaankin nähdä ainakin kerran vuodessa, mielestäni edistää terveyttä :)

Closer on ihan ok, mutta Julia Robertsista en jostain syystä ole koskaan tykännyt. Mutta ihanat Natalie ja Jude vangitsivat, heitä jää vain tuijottamaan ja kuuntelemaan. Kauniita ja karismaattisia ovat kumpainenkin.

Holiday-elokuvaa en ole nähnyt, mutta nyt ehdottomasti sen haluan katsoa, niin hyväntuuliselta näyttää.

Sari kirjoitti...

Hmm, Jude Law on näköjään syntynyt samana vuonna kuin minä ja on horoskoopiltaankin kauris, kuten allekirjoittanut. Miten minä tunnistan nuo kaikki Juden luonteenpiirteetkin itsestäni, taitavat tosiaan olla kauriille ominaisia piirteitä... ;-)

Mitä pidät Closer-elokuvasta? Minulle se ei oikein ole auennut enkä oikein syttynyt tuolle leffalle. Vaan voisihan sen tietty katsoa joskus uudestaan, jospa olisi taas ajatukset vaihtuneet toisiin.

Sooloilija kirjoitti...

Yaelian, Closer on hyvä leffa, mutta jollain lailla kylmäkiskoinenkin..

Papi, sinäkin siis Jude-fani! Ah ihanaa! Melkein unohdin, että Natalie Portmanin kanssahan se Jude myös tässä elokuvassa seurustelee. Hän on raikas ja ihana!

Sari, kerron tässä nyt suoraan, että aviokriisiä pukkasi siihen aikaan kun näin Closerin ensimmäistä kertaa, siksi kai se raadollisuudessaan niin kolahti.

Ja Juden Kauris-merkistä: luin netistä, että kaurisMIEHEN ominaisuuksiin kuuluu vielä perfektionismi ja se, että kaurismies on parisuhteessa aika vaativa ja hankalakin.. En haluaisi uskoa tuota, mutta Judenkin avioliitto päättyi aika ikävästi eroon, vaikka hänellä on kolme lasta ex-vaimonsa kanssa..

Horoskoopit ovat suuntaa-antavia ja usein luonnehdinnat menevät oikein, mutta sitten niihin vaikuttaa paljon mm. se nouseva merkki..

Leena Lumi kirjoitti...

Sooloilija, hankala tai ei, niin: aaaaaaaahhhh;-)

Sooloilija kirjoitti...

Leena, niinpä ;D Eikö ole unelma?

Elisa kirjoitti...

Mä en tiedä mistä johtuu mutta Jude Law ei herätä mussa kovinkaan + tuntemuksia, ehkä hän on liian kaunis, liian hyvännäköinen. Tykkään pienistä rosoista tai vioista =) ulkomuodossa(kin).

Saman ei tunnu missään tuntemuksen herättää Bra Pitt. Ei tunnu missään, vaikka hyvännäköinen tuokin =)

Sooloilija kirjoitti...

Elisa, kaikilla meillä on erilaiset maut.. Minäkään en lämpene Bradille, vaikkei hänessä mitään vikaa olekaan.

Judessa ei ehkä ole niitä rosoja kovin paljon noin ulkoisesti..

katriina kirjoitti...

Miten voi ihminen olla noin täydellisen kaunis! Nuo kasvot vetoavat minuun aivan valtavasti.
Hän on myös herkkä näyttelijä, kasvot kuvastavat paljon ja myötäilevät hienosti vastanäyttelijän tunnetilaa esim. Holidayssä.

Sooloilija kirjoitti...

Katriina, kuten Papi yllä toteaa; edistää mielenterveyttä nähdä Jude aina ajoittain jossain elokuvassa.
Hän on miehekäs, mutta kaunis. Erikoinen yhdistelmä.

Hane kirjoitti...

Ihana Jude !!! Oikea nami ! Closer oli filminä tosi hyvä, mutta Judesta tykkäsin eniten Alfiessa ja Holidayssa. Kiitos kollaasista, näitä nättejä poikia katselee aina ihan mielellään ;o)

-Anne- kirjoitti...

Kiitos tuosta kollaasista, nam!
Minuun tuo Closer ei oikein kolahtanut, sen sijaan yksi suosikki Jude-leffoistani on Sleuth

Sooloilija kirjoitti...

Anne, Sleuth pitäisikin katsoa uudelleen. Se oli mahtava, aivan liian pienelle huomiolle jäänyt elokuva, jossa Judella huippurooli(t).