lauantai 2. toukokuuta 2009

Lasagnea, jälkiruokaa ja sisustushommia


Tänään en ole paljon tässä koneella ehtinyt istumaan. En ole nauttinut kevään kauneimmasta säästä kauppareissua pitempään, vaan olen sisustanut tyttären huonetta. Sain sisustuskärpäsen pureman, ja koko järjestys meni uusiksi! Meinasin uupua välillä. Voitte kuvitella kuinka paljon tavaraa on 9-vuotiaalla tytöllä.. Samalla siivosimme tytärten kanssa koko kodin. Minä nimittäin en ole mikään siivoushullu, mutta kun aloitan, siivoan sitten yleensä koko huushollin.. Verhot aioin myös ommella tyttärelle, mutta se jää huomiseen. Ei jaksa enää.

Siinä välissä tein lasagnen ja jälkiruuaksi Suklaaviettelyksen, joka on Hallattaren Herkkublogista peräisin. Vatsat pinkeinä yritimme vielä jatkaa siivoushommia, mutta kyllä se innostus vähän jo laantui..

Nyt pitäisi jo ruveta miettimään Sunnuntaiklassikkoakin. Huomasin, että American Idol-kisassa laulettiin tänään 70-luvun discobiisejä, mm. Saturday Night Feveriä. Viime viikkoiset Sunnuntaiklassikon discobiisit soivat vieläkin mielessäni.. Se oli hauskaa teema..

3 kommenttia:

Yaelian kirjoitti...

Joskus on tosi kivaa uudelleen sisustaa huoneita ja sitten kun sitä alkaa tehdä niin se viekin kivasti paljon aikaa.Tyttäresi huoneesta tuli varmaan ihan kiva!

Namin näköinen jälkkäri!

Una Reinman kirjoitti...

Hih! Wautsi. =)

Ensin katselin vaan että tutunnäköisiä nuo sydänkoristeet. =)
Sitten luin juttusi ja huomasin muutakin tuttua. =)

Leena Lumi kirjoitti...

Kiva, että sait kevätsiivouspuuskan minä vasta odotan sitä;-)

Kun te puhutte Saturday Night Feveristä, mussa ei tunnu miltään, mutta jos joku mainitsee yhden vanhan hyvän biisin, jonka nimi on Fever...meen ihan veteläksi.