torstai 4. kesäkuuta 2009

John Irvingin tarina elokuvana
Kaikki, jotka olette lukeneet John Irvingin upean tarinan Leski vuoden verran - tässä on kuvitusta elokuvan muodossa siihen kirjaan: hieman alkoholisoituneena kirjailija-taiteilija Tedinä näyttelee Jeff Bridges, hänen hauraana ja kauniina vaimonaan Marionina säteilee hienovaraisesti Kim Basinger ja nuorta kirjailijanalkua Eddietä näyttelee uusi lahjakkuus Jon Foster.

Olen istuttamassa kesäkukkia ja kaikenlaista puuhaa riittää tälle päivälle. Sulattelen vielä elokuvaa ja kirjoitan siitä vähän myöhemmin. Kunhan päivän hulinat rauhoittuvat ja laskeutuu ilta. Sitten kerron lisää.

6 kommenttia:

Elisa kirjoitti...

Iloista päivää sinne, täällä sataa Esterin takapuolesta! Ja se ei haittaa tippakaan - saanpahan olla kotona sairastavan kuopuksen kanssa sisätiloissa ja hyvällä omallatunnolla =)

Sooloilija kirjoitti...

Elisa, täällä myrskytuuli tyyntyi ja aurinko paistaa, on hyvä aika laitella kesäkukat.
Oletkos tuota elokuvaa nähnyt, entä kirjaa lukenut? Muistaakseni olet kirjan ainakin lukenut?

Leena Lumi kirjoitti...

Luoja, eikö siitä saa millään kopiota!!!

Sitten kerrot kaikki nyanssitkin. Minua kovasti kiinnostavat tässä nyt kaikki...Miten roolijako on mennyt? Missä kohtaa leffa on pettymys kirjaan nähden? (Toisinpäin tässä on mahdotonta, sillä kirja ylimaallinen!) Kuka on Ruthin roolissa?

Elisa kirjoitti...

En ole nähnyt tuota leffaa, enkä ole kirjaakaan lukenut, vaikka Irvingistä kyllä tykkään. Kerroppa mitä tykkäsit kunhan kerkiät.

juanita kirjoitti...

en ole lukenut kirjaa enkä nähnyt elokuvaa, mutta ai vitsi, miten hyvä pari rooleihin on valittu! jo still-kuvien perusteella elokuva näyttää lupaavalta ja etenkin viimeinen kuva on puhutteleva. nyt sitten jään odottelemaan vielä tarkempaa arviota :)

Sooloilija kirjoitti...

Leena, en kokenut minkäänlaista pettymystä elokuvassa, se on kuin kirja itse. Lue tarkempi arvostelu yllä.

Elisa, nyt se juttu on tuossa yllä. Lueppa kirja myös.

Juanita, eikö ole kauniita nuo kaikki kuvat tuosta elokuvasta! Ne henkivät surullista tunnelmaa ja niiden värimaailma on kaunis.