maanantai 8. kesäkuuta 2009

Luen Audrey-kirjaa


Kiitos Ystävälle ihanasta kirjasta! On upea tunne kesäiltana uppoutua Lumoukseen, Audrey Hepburnin elämään. Mietin mistä nimi Lumous tulee, mutta eiköhän se lukiessa selviä sekin. Uskon, että Audrey lumosi ihmiset olemuksellaan, joka oli samalla päättäväinen ja temperamenttinen, mutta samalla niin hauras ja herkkä. Hänestä on sanottu ja kirjoitettu niin paljon, että en oikein löydä sanoja. Mutta nyt.. Luen kirjaa, jossa on myös todella kaunis kansi.

7 kommenttia:

Kari kirjoitti...

Muistaakseni Audrey oli pääosissa elokuvassa "Kuinka miljoona varastetaan". Ainakin siitä muistan hänet parhaiten muistavani ;) Hyvä ja viehättävä näyttelijä joka tapauksessa.

Elisa kirjoitti...

Mullakin on tuo engl. kielisenä työn alla. Lukuiloa!!

tiinanen kirjoitti...

Tosi kiva tuo uusi banneri. :)

Sooloilija kirjoitti...

Kari, tuokin elokuva pitäisi saada jostain käsiinsä. Jonkinlainen mielikuva siitä on, mutta en ole varma olenko nähynyt.

Elisa, kiitos. Luen mieluummin suomenkielisenä kuin englanniksi..

Tiinanen, kiitti kehuista. Se on kesänraikas kuva mielestäni.

pikkujutut kirjoitti...

Taidan lisata taman kirjalistalleni.Kiitos vinkista.

Leena Lumi kirjoitti...

Kirjan kansi on todellakin kaunis. Toivon, että kustantajat kiinnittäisivät kansikuviin enemmän huomiota. Tämä Audrey -kansi ja Portobellon noita ja Samarkand taitavat olla vuoden kannet.

Kirja oli kaunis ja herkkä kuin tähtensä. Aivan erilainen kuin Marilynin monta elämää. Mutta on kiinnostavaa, kun taivaallamme on erilaisia tähtiä!

Ja etpä tiedä, mitä luen nyt!: Yllätys sinulle!

Sooloilija kirjoitti...

Pikkujutut, oleppa hyvä vinkistä.

Leena, kirja on kaunis ja pidän sitä esillä.
Mitähän kirjaa nyt luet, mietin, mutta eiköhän se selviä pian.