maanantai 29. kesäkuuta 2009

Päivän ulkoilevat kisut


Pikkuruinen Selma on nyt reilun 10 viikon ikäinen. Laitoimme olohuoneen tuuletusikkunaan verkon, joten Selma ulkoilee nyt tuossa kapeassa välissä, se katselee ja haistelee innoissaan helteistä ilmaa. Ulos sitä ei voi vielä viedä, koska a.) meillä ei ole sille pieniä valjaita, b.) sitä ei ole vielä rokotettu ja c.) se on niin vikkelä ja vauhdikas, että katoaisi silmistä pikkupihaltamme hetkessä ilman valjaita.


Sen sijaan Tikke-neiti käyskentelee ihan rauhassa pihalla. Se haluaa kuitenkin usein sisälle, sillä keskipäivän lämpö ei ole sitä varten. Tässäkin se on juuri juoksemassa kohti kotiovea päästäkseen sisälle..

8 kommenttia:

Leena Lumi kirjoitti...

Pieni kuukuilee siellä ikkkunan raossa Suurta Maailmaa...

Paivi kirjoitti...

On ne nuo pikkukisujen silmät sitten valloittavat :)

tuike kirjoitti...

Ihana Selma! Ja Tikke kans, mutta erityisesti Selma!

Katsoin sinun vinkistä yhtenä iltana uudestaan Hiljaiset sillat. Pitäisiköhän katsoa nyt Minun Afrikkani. Molemmat olen lukenut kirjoina, molemmat olen nähnyt elokuvina ja kaikista versioista olen tykännyt.

Minulla on aikamoinen romantiikan kaipuu nyt.

Sooloilija kirjoitti...

Leena, Päivi ja Tuike: pikkukissan katse on aina niin ihmetteleväinen; sillä on koko elämä edessään ja kaikki on uutta!

Tuike, kiva, että sain olla vinkin antajana. Täällä Oulussa ei kirjastolla näytä olevan Hiljaisia siltoja, joten minun on ostettava se jossain vaiheessa. Minun Afrikkani-elokuvassa on 2 levyä, toisessa on kai dokumenttia, en ole vielä sitä toista levyä katsonut..

Romantiikan nälkään nämä molemmat on hyviä elokuvia.

-Anne- kirjoitti...

Onko teidän piha aidattu, vai pysyykö Tikke muutenkin omalla tontilla?
Ihanainen tuo Selma...

Sooloilija kirjoitti...

Anne, ei ole varsinaisesti aidattu piha, sivulla on reunat ja pikkupätkä on pensasaitausta. Pitäähän sitä tietenkin vahtia, ettei lähde mihinkään. Tikke säikkyy helposti pihan lapsia, joten se ei ole halunnutkaan lähteä omalta pikkupläntiltä mihinkään..

Selma, jota lässytyskielellä sanon usein Thelmaksi, on kyllä niin lutunen..

Leena Lumi kirjoitti...

Me täällä Reiman synttärin kunniaksi etsittiin ikkunan raossa kuukuileva Thelma esille ja katsottiin hänen Söpöyttään!

Sooloilija kirjoitti...

Leena, ihana kuulla!
Minun silmissäni kisuli on alkanut näytttää Thelmalta, mutta tytöt sanovat Selmaksi.. Mutta pitäähän rakkaalla lapsella monta nimeä ollakin..