maanantai 1. kesäkuuta 2009

Välillä on paussia - välillä ei


En oikein vielä tiedä tästä kesästä. Lapset ovat nyt lomalla. Meille tulee kohta se pieni kissanpentu. Lapset ovat välillä isällään, välillä isän kanssa reissussa, välillä minulla ja minun kanssa vähemmän reissussa. Olen pian kahden kissan emäntä, en pysty kovin pitkälle lähtemäänkään. Olen nyt työttömänä vielä kesä-ja heinäkuun, elokuun alussa aloitan työt.

Kirjastosta olen lainannut pinon elokuvia ja pino kirjojakin odottaa lukemistaan. Joten välillä pidän tietokonetta kiinni. Mutta tuskin vuorokautta pidempään. Tänne tulee blogijuttuja välillä monta peräkkäin, sitten saattaa olla taas vähän paussiakin.

Mutta ennenkaikkea - nyt on kesä!

Ja tuo kuva on niin hurmaava, että halusin laittaa sen tähän mahdollisimman isona. Ehkä käytän sitä vielä jossain muussakin yhteydessä.

12 kommenttia:

Paivi kirjoitti...

Oikein mukavaa kesän alkua sinulle Sooloilija :)

Jotkut on lähes koko kesän (no kolme viikkoa heinäkuussa lomalla) töissä, joten kyllä täällä lukijoita on kesälläkin ;-)

Sari kirjoitti...

Hyvää kesää sinulle Sooloilija! Luulenpa, että aika moni lomaileva bloggaaja tekee ihan samoin kuin sinä. Välillä kirjoitellen, välillä pientä paussia pitäen.

Mekin pakkaamme reilun kolmen viikon päästä kimpsut ja kampsut ja tulemme Suomeen lomalle. Lomamme alkaa muuten heti kärkeen Oulun reissulla, sillä mies tulee sinne työmatkalle. Olisiko sinulla antaa jotain vinkkiä, että missä siellä Oulussa pitää ihan ehdottomasti käydä?

Mukavaa viikon alkua toivotellen,

Sari

Sooloilija kirjoitti...

Päivi, kiitos toivotuksista. Nyt kun on itsellä kouluikäisiä lapsia niin sitä elää kesääkin vähän heidän mukaan. Onneksi voin olla tämän kesän vielä ihan rauhassa..

Sari, ohos, tulet Oulussa käymään. Voin antaa vinkkiä vaikka sähköpostilla. Tulee tässä muuten liian pitkästi vinkkiä.. Kauppatori kai se on Oulussakin kesällä se tärkein nähtävyys kaupunkialueella, tai oikeastaan meren ranta ja Nallikarin uimaranta. Se on ihan jännää seutua kesän aikana..

Leena Lumi kirjoitti...

Onpa ihastuttava kuva! Tuo kuva on niiltä vuosikymmeniltä, joihin tunnen 'sieluyhteyttä'. Tein facessakin sen testin Mille vuosikymmenelle kuulut? ja vastaus oli: 20 -luku.

Paussit ovat paikallaan, mutta pidän vapaahetoisista sellaisista. Nyt on pakkoero, sillä kone lähtee huomenna huoltoon. Entä jos se ei tulekaan sieltä takaisin! Päämies katsoi äsken ihan oudosti, kun sanoin: 'Mitä syytä on nousta aamulla ellei mun tietokone odota minun aamuherätystä kirjastossa?'

Joko Kisulin kotiintulo päivä on tiedossa?

Sooloilija kirjoitti...

Leena, tuo kuva on niin minua myös. Minun olis varmaan pitänyt elää tuossa ajassa (20- tai 30-luku). Voisin nytkin laittaa tuon näköisen uimapuvun ja huivin päähäni.

Kisun tuloon on noin 2 viikkoa aikaa, hieman alle. Joku viikonlopun päivä..

Yaelian kirjoitti...

Hieno kuva! Kesällä varmaankin tulee bloggattua vähemmän, Suomessa ainakin jos on hyvät kesäilmat niin siitähän täytyy nauttiakin.Vautsi, ihan kohtahan teille tulee tuo uusi kisu! Jännää!
Nauti oikein paljon kesästä nyt ennen työhönmenoa!

Sooloilija kirjoitti...

Yael, kiitos yritetään nauttia kesästä. Ja laskemme jo päiviä pikku-Selman saapumiseen tai hakemiseen.

katriina kirjoitti...

Niinpä, lomalla on hyvä tehdä jotakin tavallisesta poikkeavaa ja hyvän loman voi viettää kotonakin. Erilaista sisältöä, vaikka pyöräilemällä Hietasaaren pikkuteillä tai käymällä jossakin oudossa museossa.

Viime kesänä olimme heinäkuun kotona Porvoon reissua lukuunottamatta ja se oli yksi parhaista kesälomistani.

arleena kirjoitti...

Ihana tunnelma kuvassa.

Mukavia kesäpäiviä sinne. Huomiseksi luvattiin sadetta ja viilenevää, joten hyvällä omallatunnolla voi linnottautua sisälle kirjoihin ja elokuviin.

Sooloilija kirjoitti...

Katriina, minä olen niin koti-ihminen, että ei haittaa, vaikka loma-aika kotona kuluisikin. Tietenkin välillä pieni käynti jossain piristää..

Arleena, kiitos. Luvattiin tosiaan sadetta ja vähän koleampaa, joten hyvillä mielin saa olla sisälläkin..

Anonyymi kirjoitti...

Aivan oikein! Keästä pitää nauttia! Samoja ajatuksia ollut tässä päässä, tosin kesällä tuo ajatus rullaa hieman paremmin, joten ei tiedä mitä tapahtuu...

Rentouttavia aikoja toivotellen!

Sooloilija kirjoitti...

Lepis, kiitos. Yritän rentoutua. Ainakin suurimman osan ajasta. En tiedä onnistuuko.