sunnuntai 7. kesäkuuta 2009

Viimeisen päälle mietitty

Kuva on viime kesältä New Yorkista, Mamma Mia-elokuvan ensi-illasta. Käsi, joka pitelee tätä Mamma Mia-pussukkaa on Meryl Streepin käsi. Totean tässä samalla, että Merylin asu on jumalainen! Merylissä on aina ripaus maanläheisyyttä ja rempseyttä, mutta silti hänessä on aina myös Suurta Filmitähteä.


Muistutukseksi laitan tähän elokuvan trailerin. Taas joku päivä hoilaan kyyneleet silmissä Abban säveliä kuopukseni kanssa. Juuri tänään ei ole Mamma Mia-päivä, mutta varmaan se pian koittaa, ihan siltä tuntuu.

6 kommenttia:

katriina kirjoitti...

Hän on myös ihmeen sutjakka ja ihanan pienirintainen. Silti hän ei ole yhtään nälkäkurkimainen, trimmattu eikä ryppyinen. Ihmeen luonnollinen.

Sooloilija kirjoitti...

Katriina, ylisanoja ei ole koskaan liikaa Merylin kohdalla: kaikki pitävät paikkansa, kuten esim. nuo sanasi..

Anonyymi kirjoitti...

Oletko huomannut mikä päivä tänään on?

Sooloilija kirjoitti...

Lepis, juu huomasin. Olen osallistunut tauotta 36 viikon ajan Sunnuntaiklassikoihin. Ajattelin pitää paussia ja pää löi tyhjää musiikin osalta. Kävin katsomassa kaikkien klassikot, mutten tainnut kommentoidakaan, jonkinlainen uupumus on iskenyt. Ehkäpä ensi viikolla..

SusuPetal kirjoitti...

Ihmettelinkin, miksi täällä ei ole musiikkia! No, breikki tekee hyvää, palaile sitten mylhemmin taas klassikkojen pariin.

Blogissani (susupetal.vuodatus.net)on muuten juttua leffoista.

Anonyymi kirjoitti...

Okei, aina ei jaksa. Täysin ymmärrettävä juttu. Ja alta lipanhan me klassiset ei vedetä ;)

Minäkin sain uutta potkua kun legendaarinen Radio City palasi eetteriin kesän ajaksi täällä pääkaupunkiseudulla. Uskomatonta kamaa tulee päivät pitkät. Melkein yhtä hyvä kuin Radio Jyväskylä aikoinaan!

Jakamista!